Ero Kasvava ja kiillotus AutonVaha vs kiillotus Auton

Vaha ja kiillotus ovat menetelmiä, jotka auttavat pitämään auton hyvä ilme. Vaha ja kiillotus, joilla on erityisiä tarkoituksia, on tehtävä autoissa aika ajoin. Vaha ja kiillotus antaa autolle lisätty vetovoima.

Vaikka puola tunnetaan hankausaineita, vaha kutsutaan suojaavana takki. Kiillotus auto poistaa kerros taas vahaus lisää peliin. Kiillotus on prosessi, jossa ylin kerros ohennetaan.

Kiillotus auto antaa takaisin kiiltoa. Lakka on pääasiassa käytetty poistamiseen naarmuja ja likaa pinnalta.

Vaha auto auttaa vastustavat noki, vesi, pöly ja savu. Vaha auttaa myös suodattamaan ultraviolettivaloa. Se auttaa myös estää värin haalistumista. Vaha muodostaa esteenä välillä metallin ja ulko-osat, kuten öljyjä ja suolat. Tämä tarkoittaa sitä voi viivästyttää hapettumista.Myös aikaero soveltaa kiillottaa ja vahaa auton. Kiillotus olisi tehtävä kerran vuodessa taas vahaus olisi tehtävä kerran kuudessa kuukaudessa.

Toinen asia on, että Kasvava tehdään normaalisti, kun kiillotus tapahtuu auton. Kasvava auttaa suojaamaan kiiltävä pinta ulkopuolelta elementtejä.
Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä autovahaa ja vaha on, että entinen on ohuempi. Ei tarvitse poistaa kiillottaa, kun se on otettu käyttöön. Toisaalta, vaha olisi poistettava, kun se on levitetty.

Yhteenveto
Vaikka puola tunnetaan hankausaineita, vaha kutsutaan suojaavana takki.
Kiillotus auto antaa takaisin kiiltoa. Lakka on pääasiassa käytetty poistamiseen naarmuja ja likaa pinnalta. Kasvava auttaa vastustavat noki, vesi, pöly ja savu. Se auttaa myös suodattamaan ultraviolettivaloa ja estää värin haalistumista.
Kasvava auttaa suojaamaan kiiltävä pinta ulkopuolelta elementtejä.
Kiillotus auto poistaa kerros taas vahaus lisää peliin.
Kiillotus olisi tehtävä kerran vuodessa taas vahaus olisi tehtävä kerran kuudessa kuukaudessa.