Ero Parranajosaippua ja CreamParranajosaippua vs Cream

Viisi eroja Parranajosaippua ja Partavaahto
viikset ja vielä ajella, miten kasvosi tekee? Onko se tuntuu tiukka ja vaikea ajella päivittäin? No ehkä se on aika tutkia joitakin vaihtoehtoja. Ensinnäkin emme keskustella parranajo voiteita, jotka tulevat aerosoli voi. Nämä ovat halpoja jäljittelijöitä aidolta ja luoda enemmän haittaa kuin hyötyä ajan, koska kemikaalien nämä tuotteet. Kyllä, ne ovat halvempia, mutta on kasvosi arvokkaampi kuin menee halvalla? Mielestämme niin!

Myös tämä ei ole keskustelua partaveitset jakeet moniteräiset partateriä! Jätämme että toiseen keskusteluun. Niin että on sanottu, let 's katsomaan viisi eroja. Kasvosi voi kiitos.

Vettä tai ei!
Ensimmäinen asia tietää partavaahdokkeet ja parranajon saippuat on vesipitoisuus! Parranajo saippua tulee pieni kiekko tai levy ja vaatii ylimääräistä vettä yleensä kanssa partasuti piiskaa sen vaahdossa soveltaa kasvot. Tämä vie käytännössä ja tietysti vaatii aikaa prosessissa. Partavaahdokkeet mukana tarvittava vesi jo kerma. Joten ruoskinta se ylös vaahdossa voidaan nopeasti ja helposti toteuttaa.

tuote Delivery
Karvojen saippuat tulevat kaikkein vallitsevia muoto triple hiotun kova saippua levyjä. Tämä tarkoittaa, että tuote on kova, ja lisäämällä vettä ja harjaa kestää melko vähän aikaa tehdä siitä todella hyvä vaahdossa. Kun tulee hyvä siinä, paras parranajon saippuat markkinoilla tuottavat hyvin rikas, erittäin rauhoittava vaahdossa ja miellyttävän parranajon.
Partavaahdokkeet (tai geelit) tulevat jo pakattu vedellä niin työskentelevät ne vaahdossa on lähes ilman ponnistuksia. Partavaahdokkeet tulevat putki tai purkki ja aine ovat hyvin paksuja. Voide voi helposti luoda vaahdossa vain käyttämällä sormilla, vaikka hyvä harja on silti suositeltavaa.

tuote Ainesosat
Ainesosat sekä kerma ja saippua ovat monipuolinen ja laaja. Nämä aineet ovat ainutlaatuisia eri laatua ja valmistaja. Kuitenkin, voiteet kaikki näyttävät olevan ainakin seuraavat ainesosat:Aqua- vesi

Steariinihappo Csaturated rasvahappoa käytetään pinta-aktiivista ainetta

Myristiinihappo C pinta-aktiivisen aineen ja emulgoimisominaisuuksia lisätä vaahdossa valmiuksia

Coconut Acid C triglyseridi käytetty pinta-aktiivinen sen puhdistus ominaisuuksia

Natrium- ja kaliumhydroksidin C eheyttää veden ja rasvahappojen suhde

Glyseriiniä C käytetään auttaa säilyttämään vettä ja anna tiheys vakautta kerma

Trietanoliamiini Cneutralizes pH rasvahappojen ja auttamaan muita ainesosia, joita on alhainen vesiliukoisuus

Höyläämään saippuat ainesosaluettelo tutkittiin olevan reilusti yli 80-100 mahdollisia yhdistelmiä ja sitten joitakin. Paljon erilaisia ​​öljyjä, voitelee ja kemikaalit olivat näitä mahdollisuuksia. Ei näyttänyt olevan mitään yhteistä ainesosa joten jokainen valmistaja käyttää ainutlaatuista omaa yhdistelmä.

Kuten tarkastella ainesosia, ja mikä on parasta käyttää, se on enemmän ja erehdyksen jonka parranajokone ja mitä auttaa kasvonsa saada sileä puhdas ajella. Se on myös itse valita, kun se tulee ympäristöön ja eläinten oikeuksia huolenaiheita. Katso ainekset, jos tämä on huolenaihe.

tuoksut
Periaatteessa voiteita tai geelejä tekee paljon voimakkaampi tuoksu sovellettuna kuin saippuat tulee. Eri tuoksuja että nämä tuotteet voivat tulla reilusti yli 100. Siis kirjaimellisesti, ne tulevat niin paljon, että se täytyy saada alas henkilökohtaisista mieltymyksistä parranajokoneesta. Kuitenkin voitelu- ja helppous parranajon ominaisuuksia on etusijalla tuoksu. Ehkä kannattaa miettiä tuoksua kuin 'huipennuksena' ottaen huomioon ihon parantaa ja säilyttäminen ominaisuuksia.

Travel näkökohdat
Kalliimpaa kuin nämä asiat voivat olla, kannattaa miettiä, kuinka helppoa on matkustaa. Ei suuri ongelma, jos aiot matkustaa lentokoneella. Nykypäivän 's lento määräyksiä useimmilla lentoasemilla, Yhdysvalloissa ja Kanadassa varmasti höyläämään saippua on suuri voittaja tässä yksi. Älä tee sitä virhettä ottaen kalliita partavaahtoa omassa carryon matkatavarat, koska se on liian suuri nesteen ja todennäköisesti takavarikoidaan. totuus on, että käyttämällä ja on mukava sekä parranajo saippuaa ja partavaahtoa on hyvä idea eri tilanteessa skenaarioita.