Ero kosteusvoide ja CreamMoisturizer vs Cream

Kosteusvoiteita ja voiteet sekä auttaa pitämään ihon sammutettua, notkea ja sileä. Ne myös auttavat poistamaan ja vähentämään akne, viat, näppylöitä, tummat silmät, jne. Niitä käytetään nuorentaa ihoa ja antaa iholle tiettyjä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita tarvitaan erityisesti pitämään ihon etsivät terveitä ja ilman puutteita.

Kosteusvoiteita ja voiteet eivät ole vain käytetään kosmeettisiin tarkoituksiin. On olemassa erityisiä voiteet käyttävät lääkärit, jotka käyttävät niitä leikkauksen jälkeen parantua arvet ja vähentää niiden ulkonäkö minimiin. Muita lääkkeitä voiteet käytetään myös hoidettaessa tiettyjä ihon sairaudet, kuten ekseema, jne.

Kosteusvoiteita ja voiteet olisi valittava vaatimusten mukaisesti ihon. Vertaamalla kerma ja kosteusvoidetta, kosteusvoidetta on ohuempi vastaavuuteen kuin kerma. Ne ovat kevyempiä ja ei tukkia huokoset ja niitä käytetään yleisimmin päivällä. Koska niiden ohuempi johdonmukaisuutta ne imeytyvät ihoon ja auttaa pitämään ihon sammutettua pitkän aikaa. On olemassa monenlaisia ​​kosteusvoiteita. Jotkut ovat painavampia kuin toiset ja valmistetaan erityisesti kuivan ihotyypeille. On valittava kosteusvoidetta mukaan niiden ihotyyppi. Moisturizers, vaikka kevyempi kuin voiteet, ovat raskaampia kuin voiteita, ja niiden tärkein perusta on öljy ja vesi. Osuus öljyn kosteusvoide on enemmän kuin voidetta ja alle kerma. Moisturizers tehdään yleensä kasvoille; joskus on erityinen lisätty ainesosia niihin vähentää ryppyjä, merkkejä, ja viat. On joitakin moisturizers, joita voidaan käyttää päivittäin ja on SPF niihin joka suojaa ihoa UV auringonvalolta.

Voiteet ovat lääkkeitä sekä ei-lääkkeitä. Heillä on paksumpi johdonmukaisuuden kuin kosteusvoiteita ja niitä käytetään yleisimmin yöllä nuorentaa ihoa. Koska öljypitoisuus on erittäin korkea voiteet, se sopii paremmin yöllä käytettäväksi toisin kuin päivällä. Pöly ilmakehässä, kun yksi menee talon ulkopuolella ja muita epäpuhtauksia ympäristöön, ihon 's huokosiin tukkeutua ja aiheuttaa akne ongelmia. Päätehtävä voiteet on pitää kosteus ihon sisälle ja anna se saa kuivunut.On monia lääkkeitä voiteet, jotka ovat täynnä vitamiineja. Joskus ne on täydennetty anti-sieni, anti-bakteeri ainesosia auttaa parantamaan ihon ja sen vaivoja. Ne on joskus ainesosia, jotka vähentävät juonteita, viat, arvet leikkauksesta tai akne viat, jne

Yhteenveto:

1. Moisturizers on ohuempi johdonmukaisuutta kuin voiteet.
2. Moisturizers käytetään pääasiassa päivällä taas voiteet käytetään pääasiassa yöllä.