Ero ihmisen ja synteettisten hiustenHuman vs Synteettiset Hiukset

Ero ihmisen tai synteettisiä hiukset on, että hiuksista on luonnollinen ja todellinen taas synteettisten hiusten on luonnoton tuntuu. Voimme erottaa ihmisen ja synteettisten hiusten perusteella jotkut tekijät, kuten hinta, pitkäikäisyys, muotoilu, huolto ja tuntuu.

Ihmisen hiukset pala on kallista verrattuna synteettisten niistä. Jos vertaamme niitä pohjalta pitkäikäisyyden kuin hiuksista kestää paljon kauemmin kuin synteettiset laajennuksia tai peruukit. Jos vertaamme niitä pohjalta tyyli kuin synteettisten hiusten voida tyylistä avulla kuuman muotoiluväline taas hiuksista voidaan tyylistä kihartimella tai sauvoja. Hiukset voidaan puhaltaa kuivattu mutta synteettisten hiukset et voi edes ajatella näin. Toinen etu hiuksista on, että se kestää lämpöä taas synteettisellä hiukset sinun pitäisi pysyä erityisen varovainen lähellä auki uunien tai takkojen ym Synteettinen hiukset voi olla potentiaalisesti erittäin vaarallisia, koska ne ovat huono lämmönkestävyys.

Huolto ja hoito ihmisen hiukset on paljon helpompaa kuin synteettisillä hiukset. Se voi shampoolla, värjätty ja siveltiin taas se ei voi olla, että helppoa synteettisellä hiukset pala. Yli -dyeing voi mahdollisesti vahingoittaa hiuksista samoin. Hiuksista verrattuna synteettisiä hiukset voidaan tyylitelty näyttää luonnolliselta. Hiukset myös tuntuu luonnolliselta, jos ajaa sormien läpi, sillä tämä on yksi niistä eduista yllään hiuksista pala tai peruukki. Synteettiset hiukset voi hengittää siis päänahan voi perspire ja kutista tavallista enemmän. Synteettinen hius on yksi suuri etu, että se tulee aina säilyttää asetetun tyyli vielä pesun jälkeen.Hiukset tuntuu aivan omia hiuksia ja kestää noin yhden vuoden taas synteettinen hius voi kestää yksi-kolmekuukausi jos se on varustettu hyvä care.The suurin etu hiuksista on, että se on lämpöä ja säänkestävä, mutta synteettisiä on suurin haitta saada sulattaa lähelle lämmönlähteitä. Synteettinen hiukset ei mene tasainen tai putoavat sateessa, mutta pitää sen ennalta tyyli taas hiuksista voidaan joutua tyylistä uudestaan ​​ja uudestaan.

Yhteenveto:

1. Hiukset on luonnollinen tunne ja muotoilu monipuolisuus verrattuna synteettisten hiusten joka ei muuta ennalta muoto.
2. Synteettiset hiusten pidennykset ja paloja ei voi värjätty tai värjätyille.
3. Ihmisen hiusten pidennykset ja palat voidaan värjätä, isku-kuivattu ja kohdellaan kuin luonnolliset hiukset.
4. Synteettinen hiukset on huono lämmönkestävä ja voivat sulaa lähellä lämmittää alueilla, kuten tulisijat jne.