Ero Gel Nails ja akryyli kynnetGel Nails vs akryyli Kynnet

Naiset aina haluavat näyttää hyvältä ja tässä mielessä, liikemiehiä ja valmistajat ovat kehittäneet monia tuotteita palvelemaan naisille 'tarpeisiin.? Muotiasusteet kuten laukkuja, kenkiä, koruja ja jopa kynsien parannukset ovat saatavilla useimmissa putiikkeja ja kauppoja kaikkialla maailman.

Tekokynnet, tekokynnet, tekokynnet tai mitä haluat ehkä kutsua nämä tarvikkeet ovat nopeasti tulossa trendi. ? Ne ovat pinnoitteet kynnet ja jotkut ovat tehty näyttämään täsmälleen samalta kuin normaali nauloja malleja. On olemassa monia materiaaleja, joita voidaan valmistaa tekokynnet; kaksi yleisimmin käytetty tekokynnet ovat geeli kynnet ja akryyli kynnet.

Gel Nails

Geelikynsiin ja akryyli kynnet on valmistettu samoista materiaaleista, monomeeri neste ja polymeeri jauhe. ? Erona on, että geeli kynnet sisältävät oligomeerit, jotka ovat lyhytketjuisia monomeereja, jotka tekevät tekokynnet joustavampi.

Voit olla geelikynsiin jossa sormet asetetaan ultraviolettivaloa kahden minuutin kovettua; tätä kutsutaan valokovetettiin geelikynsiin. Ei valoa geeli kynnet ovat myös saatavilla ja tehdä soveltamalla tai ruiskuttamalla nauloja erityisellä geelillä aktivaattori tai kastamalla kynnet veteen.

Geelikynsiin näyttää hyvin paljon samaa kuin kynsien. Ne ovat ohuita ja ovat kiiltävät ja hajuttomia. Koska sen ohuus, kynnet ovat yleensä katkaista helposti vaikka ja niillä ei ole kiillottaa hyvin. Tämän lisäksi ne ovat kalliimpia kuin muut tekokynnet ja rikkoutuessaan ja sinun täytyy huolehtimaan niiden kiinteitä, tarvitset asiantuntija-apua.akryyli Kynnet

Akryyli kynnet ovat yleisimmin käytetty tekokynnet. Ne ovat edullisia ja voit laittaa ne itse. Kaikki mitä tarvitset on erityinen liimaa tarkoitus soveltaa kynnet. Operaattorin malleja akryyli kynnet on myös helppoa; kaikki mitä tarvitset on hieman taiteellinen kosketus.

Akryyli kynnet ovat yleensä kuluneet auttaa piilottaa rikki, vaurioitunut tai huono nauloja. Se myös suojaa kynsiä edelleen rikkoutuminen ja jakaa. ? Kestävyys akryyli kynnet tekevät niistä erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Sen lisäksi, että toiminnallisia, akryyli kynnet voivat myös parantaa ulkonäköä kynnet. Voit laittaa kiillottaa ja malleja niitä, jotta ne näyttäisivät houkuttelevalta. Voit tehdä ne pyöreä, neliö tai helmi muotoja ja voit käyttää niitä joko pitkä tai lyhyt ranskalaisella vihjeitä.

Yhteenveto:

1. Vaikka molempia tekokynnet on valmistettu samoista materiaaleista, monomeeri neste ja polymeeri-jauhe, geeli kynnet on ylimääräinen aine, oligomeeri, joka on myös jonkinlainen monomeeriä.
2. Geeli kynnet ovat joustavampia kuin akryyli kynnet.
3. Geeli kynnet ovat ohuempia kuin akryyli kynnet.
4. Geeli kynnet ovat kalliimpia kuin akryyli kynnet.
5. Gel kynnet ovat yhtä kestäviä kuin akryyli kynnet.
6. akryyli kynnet on helpompi soveltaa kuin geelikynsiin.
7. Geeli kynnet ovat vaikeampi korjata ja korvata kuin akryyli kynnet.