Ero kosteusvoide ja CreamMoisturizer vs Cream

Ero kosteusvoidetta ja kerma on, että kosteusvoide on tietynlaista aineen, jota käytetään palauttamaan kosteuden ihoon tai pinta taas voide valmistetaan öljystä ja käyttää voiteluaineena välttää kitka. Voiteet estää kosteuspitoisuus ihon taas kosteuttavia ovat paljon kevyempi verrattuna voiteet ja imeytyvät kehon ihon.

Monet kosteusvoiteita saatavilla markkinoilla yleensä käytetään kosmeettisiin ja hoitotarkoituksiin. Ne tuottavat toivottuja vaikutuksia iholla tapauksessa veden menetystä ja sopivat hilseilevä tai kuiva iho. Kosteusvoiteita myös kuuluvat luokkaan kosmeettisen tuotevalikoimien suunniteltu ja joita markkinoidaan ihon hygieniaan, nestehukka ja ihonhoitotuotteet. Mitä niiden terapeuttiset vaikutukset, moisturizers ovat tehneet paikka nopeasti viime ohimennen vuosina kauneus teollisuudelle. Ihotautilääkärit määrätä kosteuttavia tuotteita mukaan tarvittavat ainekset, joita tiettyjen ihotyypeille, jotka hyödyttävät ihoa.

On olemassa erilaisia ​​voiteita kuten ruoka kerma, ihovoiteet tai paikallisesti valmiste muotoiltu lievittää erilaisten ihosairauksien, kivut ja vaivat jne elintarvikkeiden voiteet komponentteja maitoa, joka yleensä nousta pinnalle. Ne sisältävät voirasvaa ja korkeampi rasva on, sitä tastier kerma olisi. Heillä on täyteläinen ja kestää kauan hyytyä kypsennyksen aikana. Voiteet käytetään myös voiteluaineita tai emulgaattorit tietynlaisia ​​lääkkeitä. Ne voidaan ottaa suun kautta hoitoon emättimen tai peräsuolen sairauksien jne.Kosteusvoide on yhdistelmä käytettäville eri osien kehon kuten kasvojen, käsien tai jalkojen jne luonnollisesti johdettu öljy, kasviuutteita ja muiden rikkaiden ravitsemuksellisia elementtejä pitämään ihon terveenä, kosteutettu ja hehkuva. Toisin kuin voiteet, kosteusvoiteet imeytyvät ihoon ehdottomasti. Eri ihotyypeille on erilaisia ​​kaavojen paikallisesti, kuten öljytön kosteusvoide öljyinen tyypin ihon ja öljypohjaisia ​​kaavat kuivan ihon hoitoon. Voide kosteuttaa tarkoituksiin käytetään estämään menetys kosteuden takia päivittäistä rutiinia toimintaa ja altistuminen auringon. Molemmat tuotteet auttavat täydennystä ihon lukita kosteutta ja tarpeelliset ravintoaineet pitämään ihon terveenä ja nuorille.

Yhteenveto:
Kosteusvoidetta käytetään palauttamaan ihon kosteuden kehon taas kerma lohkoja ja estää kosteuden menetystä.
Cream on emulgointiainetta käytetään paikallisiin sovelluksiin.
Kosteusvoidetta imeytyy ihoon, kun se on peräisin kasviuutteista, öljyjä ja muita ravintoaineita.
Voiteet voivat olla monentyyppisiä kuten ruoka voiteet, katoava tai kosteuttavia voiteita, lääke- voiteet jne.