Ero Polysporin ja VaseliiniPolysporin vs Vaseliini

Polysporin ja vaseliinia käytetään haavojen ja palovammojen. Eri valmistajien, sekä Polysporin ja vaseliinia tiedetään olevan tehokkaita paranemista. Vaikka nämä kaksi voiteet käytetään yleisesti, Polysporin on käytetty verrattuna vaseliinia.

Vaseliinilla Vaseliini on tuote englantilais-hollantilainen yritys Unilever. Antibiootti voide, Polysporin valmistaa Johnson ja Johnson.

Vaseliini alun perin tuotettu Chesebrough ja se oli vuonna 1987, että Unilever osti yrityksen. Vaikka Vaseliini on edistetty voiteena leikkauksia, palovammoja ja naarmuilta, se on, että tämä voide ei ole lääketieteellistä vaikutusta. No, vaseliini on varsin tehokas nopeuttamaan prosessia haavojen paranemista, koska se tiivistää mustelmia ja leikkaa pois haitallisten bakteerien. ? Lisäksi vaseliini auttaa pitämään ympärillä haavan ketterä kuin tätä voidetta tiivisteet pois alue kosteusvoiteita.

Soveltamisen ohella on haavoittunut alue, vaseliini käytetään myös valmistuksessa ihon voiteet ja kosmetiikka.Kun verrataan vaseliini, Polysporin on antibiootti voide. Toisin kuin vaseliini, Polysporin auttaa estämään infektion ja auttaa myös pikaista paranemista. Se on joitakin lääketieteen vaikuttaa joka vaseliini ei ole. Polysporin sisältää polymyksiini B ja Basitrasiinin, joka auttaa pikaista paranemista haavat.

Polysporin voidetta käytetään yleensä pieniä haavoja, viiltoja, ensimmäisen asteen palovammoja ja naarmuja. Kuten kuten vaseliini, tämä voide estää myös bakteerien kasvua. Lisäksi se auttaa estämään infektion leviämisen.

Vaikka Polysporin ja vaseliinia ovat hyviä pieniä haavoja ja palovammoja, pitäisi joutua contsult lääkäri merkittävissä vaaratilanteita. Nämä voiteet eivät paranna suuria leikkauksia, haavat, naarmuilta ja palovammoja.

Yhteenveto

Vaseliinilla Vaseliini on tuote englantilais-hollantilainen yritys Unilever. Antibiootti voide, Polysporin valmistaa Johnson ja Johnson.

Vaikka Vaseliini on edistetty voiteena leikkauksia, palovammoja ja naarmuilta, se on, että tämä voide ei ole lääketieteellistä vaikutusta.

Toisin kuin vaseliini, Polysporin auttaa estämään infektion ja auttaa myös pikaista paranemista. Se on joitakin lääketieteellisiä vaikutuksia.

Polysporin sisältää polymyksiini B ja Basitrasiinin, joka auttaa pikaista paranemista haavat.