Ero AHA ja BHAAHA vs. BHA

Kun se tulee iholle ex-liuskottuva kivi, AHA on hyvin suosittu, mutta BHA näyttää suosiotaan. AHA sanoista alfahydroksihappoja, kun taas BHA sanoista Beta hydroksi hapot. Molempia käytetään liuottamaan ja poistaa kuolleet ihosolut kehosta mahdollistaa elävän ihon solujen näkyvän. On olemassa neljä suurta tyyppisiä ahas jota käytetään ihon ex-liuskottuva kivi, kun on vain yksi BHA. Glykoli-, omena-, sitruuna-, maito- ja viinihappo ovat kaikki luokiteltu ahas, kun taas vain salisyylihappoa on alle BHA.

Suurin ero AHA ja BHA on niiden liukoisuus. Ahas ovat vesiliukoisia eivätkä tunkeudu kovin syvälle ihoon henkilön, kun BHAs ovat öljyliukoisia ja usein tunkeutuvat paljon syvemmälle ihoon, jopa ohi öljyltä kasvojen. Ahas ovat hyviä eliminoimiseksi kuolleet ihosolut pinnalta, jotka aiheutuvat auringon vaurioita. Öljy liukoisuus BHAs jotta se vastaisi paremmin raivausrahastoon tukossa huokosiin syvällä ihossa, jotta ne voidaan poistaa.

Kun se tulee iholle ex-liuskottuva kivi, AHAs ovat kemikaalien valinta, koska ne ovat helposti saatavilla suurelle yleisölle. Tietyistä erityisvaatimuksista voi tehdä BHA suotavampaa kuin AHAs. Henkilöt, joilla on iho ärtyy käytettäessä AHAs pitäisi tutkia BHAs, koska ne ovat paljon vähemmän todennäköisesti aiheuttaa ihoärsytystä. Vaikka menee syvemmälle ihoon, BHA 's läheinen suhde aspiriinia estää ihmisiä saamasta epätoivotuista sitä. BHA on myös suositeltavaa henkilöille, joilla on hyvin rasvainen iho, koska se estää tunkeutuminen AHA, mikä vähentää sen tehoa.

Riippumatta siitä, käytetäänkö ahas tai BHA, lopputulos on hyvin todennäköisesti sama. Molemmat kemikaalit ovat erittäin tehokkaita poistamaan kuolleet ihosolut, ja edistää kasvua ja terveyden elävien ihosoluja. Käyttäjät, jotka sisältävät AHA ja BHA saisi koskea itseään, minkä tyyppinen on niiden ihon tuote elleivät he kokevat jonkin verran haitallinen reaktio jota he käyttävät.

Yhteenveto:1. On vain yksi tyyppi BHA, kun taas on viisi AHA.

2. ahas ovat vesiliukoisia, kun taas BHA on öljyliukoinen.

3. ahas soveltuvat paremmin poistamalla kuolleet ihosolut, kun taas BHAs paremmin poistamaan kerääntynyt lika huokosissa.