Ero Kasvava ja EpilatorVahaus vs Epilaattori

Karvojen poistoa on hygieeninen huoli ei vain naisille, vaan myös miehille. Kaikki etsivät paras tapa päästä eroon ihokarvat. Eri vaihtoehdot ovat käytettävissä, mutta kaksi suosituinta valintoja sisältävät vahaus ja käytön, epilaattori.
Joiden avulla voit päättää, mikä vaihtoehto valita, Katsokaamme tärkeitä vertailukohtia välillä.
Vahaus on tunnettu karvanpoistomenetelmää käytetty ennen keksintö epilaattorin. Se on puoliksi pysyvä tapa poistaa hiusten juurista. Se tehdään levittämällä ohut kerros vahaa iholle ja soveltamalla kangas päälle, niin viimeistely se nopeasti repeytymisen pois kankaalla. Vaha aikana käytetty karvanpoisto prosessi voi olla joko kaistale vahaa tai kova vaha. Viimeksi mainittu on paksusti sovelletaan siten, kaistale kangasta ei ole enää tarpeen.Tämä muoto karvojen poistoa tuli suosittu, koska sitä voidaan käyttää missä tahansa kehon osassa. Lisäksi vahaus doesnt 't aiheuttavat pitkittyneen kivun ja johda punoitusta tai ärsytystä. Kaikki mitä tarvitset on tehdä, on löytää oikea salon, joka voi antaa sinulle paras vaha hoito ansaitsette.
Samalla epilaattori on laite, jota käytetään poistamaan ei-toivotut karvat mekaanisesti tarttumalla useita karvat samanaikaisesti ja vetämällä ne pois. Useimmiten se on sähköinen luonteeltaan mutta viime keksinnöt käytetään herkkien kehon osien doesnt 't vaativat virtalähteen. Verrattuna vahaus, käyttö epilaattori ei poista soluja epiteelin orvaskeden. Kuitenkaan ei suositella niille, jotka on herkkä iho, koska se voi aiheuttaa ärsytystä. Mutta mitä 's hyvää käyttäen epilaattori on mukavuus. Koska se on kone, voit tuoda sen mukaasi minne tahansa.
On suositeltavaa ammattilaisten että naiset käyvät läpi ammatillisen vahaus ensin päästä eroon kipua, joka voisi tulla ensimmäinen karvanpoisto tietyn alueen. Sen jälkeen vahaus, regrowth voidaan seurata kanssa käyttämällä epilaattori.
Yhteenveto:
1. Kasvava doesnt 't aiheuttaa pitkittynyttä kipua käytön, epilaattori voi olla hyvin kivulias varsinkin alkuvaiheen karvanpoisto.
2. Kasvava doesnt 't aiheuttaa ärsytystä ja sitä voidaan soveltaa mihin tahansa kehon osiin taas epilaattori ei ehkä sovi herkälle iholle mahdollisen ärsytyksen vuoksi.