Ero Kasvava ja nyppiminenVahaus vs Nyppimään

Vahaus on tapa poistaa häiritsevät ihokarvat tahansa kehon osassa avulla vaha. Tämä on hyvin yleinen tapa poistaa karvat kulmakarvojen, kasvot, bikinirajat, jalat ja kädet, ja vatsan ja jalat. Kynimisen hiukset tehdään pinseteillä, ja se on yleisempää alueella kulmakarvojen ja kasvot. On monia eroja vahaus ja nyppiminen, mukaan, miten niitä käytetään ja missä niitä käytetään; kuitenkin, tulokset ovat enemmän tai vähemmän samat.

Kun aiot karvojen poistamiseksi osa kehosta, sinun on yleensä tarkastellaan joitakin hyvin yksinkertaisia ​​tosiasioita. Esimerkiksi, karvojen määrä, joka on poistettava. Jos alue, joka on työskennellyt on pieni, sinulla on useita vaihtoehtoja. Yksi yksinkertaisin valintoja olisi katkomaan hiukset. Toinen vaihtoehto olisi vaha alue kuuma tai kylmä vaha ja poista vaha kova veto, joka vie juuret ulos prosessissa.

Siksi, jos aiot saada hiukset jalat pois, niin tarkastellaan menetelmiä, jotka tekevät työtä enemmän nopeutta, koska suuri alue, joka sinun täytyy kattaa prosessissa. Siksi vahaus tai ihokarvojen on edullista näillä alueilla. Sama koskee mitä tahansa suurta kehon osaa, kuten takaosassa tai aseiden ja Bikinirajojen.

Eroon ei-toivottuja hiukset voi olla erittäin kivulias, varsinkin jos olet tekemässä sitä ensimmäistä kertaa. Olitpa kyniminen hiuksia tai vahaus hiukset, vetää hiukset juuret on aina tuskallista, ja on hyvin vähän eroa näiden kahden menetelmän; vaikka jotkut ihmiset sanovat, että nyppiminen on vähemmän kivulias, koska käytät vain yksi hiukset kerrallaan, ja vahaus on tuskallinen, koska olet hoitavan laajalla alueella. Kuitenkin aikaa joka menetelmä ottaa on erilainen, ja näin ollen, kun se tulee kipu, yksi on vahva ja lyhyt, ja toinen on makea ja hidas!

Sikäli kuin tulokset ovat huolissaan, ei todellakaan ole paljon eroa vahaus ja nyppiminen. Hiukset kasvavat takaisin noin 4-6 viikkoa, ja tämä riippuu monista tekijöistä, kuten ilmasto-olosuhteet, kuten hiukset kasvaa nopeammin kesällä ja hitaampaa talvet, ja se riippuu myös terveydelle. On muitakin tekijöitä, jotka on ehkä ymmärtää, jos sinulla on liikakasvua kasvojen hiukset, ja voit halutessasi yhteyttä lääkäriin ja saada asianmukaista hoitoa.Tietenkin valinta on sinun; kuitenkin, katsomalla erot vahaus ja nyppiminen, se on parasta sanoa, että on tuskin mitään eroa, paitsi aluetta, jonka haluat hoitaa ja käytännöllisyyttä hoidon. Jotkut ihmiset eivät usko, että vaha on tasainen pinta iholle verrattuna nyppiminen, mutta tämä on kaikkien asia henkilökohtainen mielipiteitä.

Yhteenveto:

1. Wax käytetään vahaus, mutta ei vahaa käytetään nyppiminen.

2. Suuri laastari hiukset poistetaan vaha, mutta nyppiminen, jokainen karva on suunnattu.