Ero hajuvesien ja KölninPerfume Vs Köln

Ero Kölnin ja hajusteiden on himmeänä nykyään, koska yhteistä käsitystä tekemät yhteiskunnassa. Nykyään monet voivat pitää hajuvettä olevan sama kuin Köln. Muut ihmiset ovat jopa tulla liittämään hajuvettä kuin naisellinen tuoksu, kun Köln tyypillisesti stereotyyppinen käytettäväksi lähinnä miehiä. Kyllä, nykyajan yhteiskunnat ovat valtuuttanut nämä määritelmät. Mutta mitä eroja ei Kölnin ovat verrattuna hajusteiden ja päinvastoin?

Päällimmäisenä, Köln on termi saksalaisen juuret taas hajuvesi on ranskalainen alkuperää. Hajuvedet on suurempi eteerinen öljy pitoisuus suhteessa alkoholipitoisuus (arviolta 30% tilavuudesta). Sen sijaan, Köln on vain noin 5% tai 8% max joissakin valmisteissa. Koska ylivoimainen eteerinen öljy sisällön hajusteita, se 's ei ole yllätys, että se on arvokkaampi kuin Köln.

Superior öljypitoisuus mahdollistaa myös pitkäkestoisempi tuoksut (6-8 tuntia), vaikka vain muutama tippa on haettu yhtä 's heikot kohdat. Jos kulumista Kölnin tuoksu niin mahdollisuudet ovat sinun täytyy uudistaa tai hakea uudelleen Köln välein 2 tuntia koska tuoksu helposti häviää toisin kuin parfyymien.Kun vertaa joku 's käyttäen pullon hajuvettä toiselle, joka' s käyttäen samoja pullokoko Köln, sinä 'll ymmärtää, että entinen säästää enemmän hajuvettä verrattuna jälkimmäiseen. Tämä itse asiassa järkevää tietäen, että Köln on tarkoitus roiskua ja tai ruiskuttaa kun hajuvesi on suunniteltu taputti käyttäjälle 's ihon pieniä määriä. Jos yrittää nähdä suuremman kuvan, ehkä jopa säästää enemmän, jos käytät hajuvettä verrattuna käyttäen Köln.

Kaiken kaikkiaan kaksi tuotetta voi tuoksu samalta mutta hajusteet ovat yleensä kalliimpia kuin useimmat Köln. Joten jos olet tiukka budjetti, sinun täytyy mennä Köln. Kuitenkin, jos sinulla on varaa yksinkertaisin ylellisyyttä tuoksu sitten mennä hajusteita. Voit ostaa vapaata hajustetta näytteitä muutenkin sijasta ostamisen erittäin kallis täysikokoinen hajuvesipulloja.

1. Perfume on enemmän eteerinen öljy pitoisuus verrattuna Köln.
2. Hajuvesi on yleensä kalliimpi kuin Köln.
3. tuoksu hajuvettä yleensä kestää pidempään kuin Köln.