Ero Pigment ja luomiväriPigment vs luomiväri

Meikki naisille on yhtä tärkeää kuin jokapäiväisessä vaatteita. Ja koska pigmentti ja luomiväri molemmat ovat käteviä, ne ovat molemmat välttämättömyys naisille. Niin kauan kuin ne molemmat lisää väriä ja punastumaan naisen 's kasvot, ne molemmat arvostetaan suuresti. Tänään kuitenkin suuntaus kohti terveys ja hyvinvointi on tullut merkittävä naisten kanssa. Tämä on johtanut heitä kiinnittämään huomiota eroihin välillä pigmentti ja luomiväri.

Sekä pigmentti ja luomiväri tuovat väriä kasvoihin, mutta yksi suurista eroista kuuluu sisältö käytetään näissä tuotteissa. Pohjimmiltaan, pigmentti on materiaalia, joka muuttaa väriä, koska näkyvä valo heijastuu se, joka on nimeltään aallonpituus. Pigmentti on korkea värisävyjä, jotka joutuvat Kiinteässä muodossa saavutetaan altistuminen tasaisesti, kohtalainen korkeita lämpötiloja. Luomiväri, toisaalta, on valmistettu jauhe ja kiille. Jälkimmäinen on silikaatti mineraali, joka on samankaltainen kiteitä, joilla on taipumus glitter. Pigmentti on valmistettu emäksisiä yhdisteitä, kun luomiväri on yleisesti lisätään sideaineisiin ja täyteaineita, jotta se näyttää värikkäämpi.

Pigmenttejä on käytetty aikana esihistoriasta, ja varhaisin tunnettu aineet olivat luonnollisia mineraaleja, kuten luonnon rautaoksidit, sammutettua keltainen okra, ja puuhiiltä löytyy luolamaalauksia. Tänään, pigmentit tulevat eri mineraalien muodoissa. Luomiväri, toisaalta, on valmistettu nykyaikaisen synteettisiä aineita, jotka on yhdistetty metalli- ja hiilen aineet, kuten: kadmium, kromi, koboltti, kupari, rauta oksidi, savi maa, lyijyn, elohopean, titaani, ultramariini, ja sinkkiä.

Pigmentit myydään yleensä kiinteässä muodossa ja jauhetaan käytettäväksi silmiin, posket, huulet, ja missä tahansa kasvoihin. Saavuttaa sekoittamalla ihoon, jauhettu pigmentti sekoitetaan väritön, neutraali neste aine tai liukoinen väriaine. Pigmentti kerran iholle tulee erittäin määritellään se on alttiina auringon luoda sen luonnollisen ilmeen. Pigmentti tuntuu valo iholla ja pysyy pidempään tuntikausia. Toisin kuin pigmentti, joka on rajoitettu värejä ja tietyllä tavalla hakemuksen, luomiväri on yhden luukun-helppo askel soveltaa silmiin. Se on enemmän väriä muunnelmia valita. Luomiväri kuitenkin voidaan käyttää vain silmille eikä muiden alueilla kasvot. Ja koska se on synteettinen luonteeltaan, se kestää vain vähän aikaa, joten se tarvitsee usein uudelleen koskematta.

Toinen ero pigmentti ja luomiväri on sen helppo käyttö. Pigmentti tulee jauheena joten se on helppo soveltaa, ja väri näyttää syvemmälle vain pieni määrä. Hankala osa on kuitenkin tarve pohjamaali tehdä värit pidempään. Luomiväri, toisaalta, ei tarvitse aluketta, mutta on vähintään kaksi tai kolme kerrosta hakemuksen halutun vaikutuksen. Syynä tähän on täyteaineita, jotka tekevät värit kevyempi näköisiä.

Jos yksi on päätettävä riippuen kokonaisvaikutus pigmentti meikki, yksi luultavasti sanoa, että se näyttää enemmän intensiivistä ja on tietty luonnollinen verran hohto. Eyeshadow näyttää olevan erittäin dramaattinen tai epätasainen, jos käytetään liian nopeasti tai väärässä yhdistelmiä. Käyttää sitä kuitenkin oikea tekniikoita antaa sinulle täydellinen päivä silmämeikki yön smokey eye look.Yhteenveto:

1. Erot pigmentti ja luomiväri on, että pigmentit on valmistettu luonnon
mineraaleja taas useimmat luomiväri valmistetaan synteettisiä aineita.

2. pigmentti tarvitsee näkyvän valon kutsuttu aallonpituus muuttaa väriään, kun luomiväri ei.
3. Pigments myydään jauhettu muodossa emäksisiä yhdisteitä, jotka tarvitsevat alukkeet sovellusta
luomiväri tulee sideaineisiin ja täyteaineita antamaan sille muodon ja värit; luomiväri ei
tarvitsevat pohjamaali sovellettavaksi.

4. Pigmenttejä voidaan käyttää silmissä, posket ja huulet kun luomiväri on omistettu silmät
yksin.

5. pigmentti on helppo levittää, valo iholla, ja luo luonnollisen ulkonäön. Eyeshadow antaa merkin