Ero musta ja Jet mustaMusta vs Jet musta

Musta ja pikimusta kuuluvat sateenvarjo käsite väri. Molemmat koskevat värin tai hiusten väri suhteessa värin voimakkuus ja sen merkityksiä.

Molemmat sanat liittyvät etenkin hiusten väri. Musta pidetään tummin ja yleisin hiusten väriä. Se löytyy monia eläimiä, mukaan lukien ihmiset, jotka osoittavat värin hiukset kaikissa taustoja ja etnisissä ryhmissä.

Koska hiusten väri, mustat hiukset on suuri määrä eumelanin (polymeeri löytyy hiukset joka antaa mustat hiukset sen väri) ja on vähemmän tiheää verrattuna muihin hiusvärit. Se on myös yhteensopiva monien ihon sävyt, onko iho on kevyt, oikeudenmukainen, keskikokoinen, oliivi, ruskea tai musta. Se on myös luonnollista kiiltoa joka on shiniest kaikkien hiusten värejä, jos se on käsittelemättömänä.

Musta on luonnollinen hiusten väri ja ei ole voimakas. Sen puute intensiteetin ja sen luonnollisessa tilassa tekee siitä yhden värejä, jotka ovat vähiten todennäköisesti haalistua pitkään aikaan. Verrattuna muihin mustat hiusvärit, se on vähemmän dramaattinen ja voimakas. Sitä pidetään myös 'suoraan', joilla ei ole pohjavirettä tai sävyjä sen väri.

Toisaalta, pikimusta viittaa mustan sävyä, joka luonnehditaan tummempi kuin musta sininen tai violetti pohjavirettä. Termi 'pikimusta' on peräisin väri kivi nimeltään jet. Kivi on vähäinen jalokivi ja käytetään koruja kuin mustan kiven. Kivi tehtiin lahopuun äärimmäisen paineen alla, joka antaa sille sen väri. Termi on myös Englanti kuvauksen mustat hiukset syrjään 'korppi musta.'Koska hiusten väri, pikimusta on muunnelma hiusvärin ihmisille mustat hiukset. Pikimusta sävy voi esiintyä myös luonnollinen sävy tai väri hiuksia. Pikimusta on tunnusomaista, että lisää intensiteettiä väri ja joka sisältää sinisen ja / tai violetti pohjavirettä. Sillä on myös tummempi, enemmän dramaattinen, ja rikkaampi väri verrattuna luonnon musta. Joissakin hiukset hoitoja, se voi antaa pois ylimääräistä kiiltoa johtuen väriaineen ja heijastamalla valoa, kun se osuu hiukset. Jet musta, verrattuna musta, on tarkempi, kun taas toinen pidetään yleinen termi.

Sekä musta ja pikimusta hiusvärit käytetään pääasiassa kosmeettisista syistä, erityisesti naisille ja miehille, jotka haluavat olla terveitä näköisiä hiukset tai piilottaa toivottuja harmaita hiuksia parantamaan niiden esiintymisiä. Paitsi luonnollisia hiuksia ja hiusvärejä, nämä värit voivat myös tulla hiusten pidennykset tai peruukit vastaavasta syystä ja vaikutuksia.

Yhteenveto:

1. 'Black' on yleisnimitys värillä, kun 'pikimusta' on tarkempi ja kuvaava termi.
2. Mitä hiusten väri, yksi merkittävä ero on, että luonnollinen musta väri puuttuu intensiteetti ja pohjavirettä että pikimusta tukka tai väriainetta on. Voidaan havaita, kun auringonvalo osuu hiuksiin.
3. Musta luonnollisena hiusten väri on kysymys genetiikan samalla pikimusta hiusvärin tulee hiusten väri kit.
4. Jet musta tukka on kuvattu voimakas musta taas luonnon musta puuttuu intensiteetti pikimusta.
5. Luonnollinen musta ei haalistu niin helposti, mutta pikimusta värjätyt hiukset on jatkuvasti viimeistellyt ja kiinnittää uudelleen.
6. Jet mustat hiukset voidaan saavuttaa luonnollisesti ja temppu samalla luonnon mustat hiukset tulee syntymästä.