Ero NHS ja yksityiset hammaslääkäritNHS vs Yksityinen hammaslääkärit

Kukaan ei koskaan odottaa vierailevat hammaslääkäri täytettä, mutta jos haluat olla valoisa hymy, se on välttämätön paha sinun täytyy käsitellä. Kuitenkin kumpi on parempi '' käsittelee NHS, tai maksullisesta liittyvät kustannukset vierailevien yksityisen hammaslääkärin? Juuri yritämme löytää täällä.

Ensinnäkin, mitä on NHS? Kutsutaan myös National Health Service, se on julkinen terveydenhuolto järjestelmä, joka toimii Englannissa. Jos 'uudelleen asuvan Yhdistyneen kuningaskunnan, voit olla hammashoitoa palveluja ilmaiseksi tai hyvin vähän kustannuksia. Lisäksi hammaslääketieteen, NHS tarjoaa myös sairaalahoito, pitkäaikaisia ​​terveydenhuolto, ja silmätautien palvelut potilaille.

Kuten nimi kertoo, yksityinen hammaslääkäri on hammaslääkäriasema, joka ei ole sidoksissa NHS '' mutta silti tarjoaa ammatillista hammashoitoa potilaille. Joten mitä 's eroa kahden? Olemassa kysymys suhteen saada hammaslääkärin palveluja NHS vai yksityinen hammasklinikoiden on hinta, palvelun nopeus, ja joskus jopa laatua hammashoidon että saat.

Isossa-Britanniassa yleisin hammaslääkärit tarjota sekä NHS ja yksityisiä hoitoja. Ongelma, että useimmat potilaat kohtaavat etsiessään NHS hammaslääkäripalveluihin on saatavuus yksi '' varsinkin erikoistuneemmassa hammashoitoa. Valkoinen täytteet takaisin hampaita, kosmeettisia implantit ja valkoinen kruunut poskihampaat, on joitakin palveluja, joita voit vain varata kautta yksityisen hammaslääkärin.

Toinen ero NHS ja yksityisen hammaslääkärin palvelut on laadun käytetyistä materiaaleista. Yksityiset hammaslääkärit tarjoavat pay-as-you-go järjestelmän osalta hammashoitoa, että ne tarjoavat potilaille '', kun taas NHS vaatii sinua maksamaan kuukausimaksun hoidosta. Lopuksi, vaikka olet NHS potilas, voit silti valita pidettävä oma potilas, jos haluat.Yhteenveto:

1. NHS ovat hammashoitoa tarjoamia National Health Service C akkreditoitu klinikoilla Isossa-Britanniassa, kun taas yksityiset hammaslääkärit tarjota hammashoitoa, jotka ovat yksinomaan potilaille.

2. NHS hoidot ovat tyypillisesti halvempia, kun taas yksityisen hammaslääkärin hoidot ovat hieman kalliimpia.