Ero kosteusvoide ja LotionKosteusvoide vs. Lotion

Suurin osa ihmisistä ajattelee, että kosteusvoidetta ja voide ovat samat. No, jossain mielessä ne ovat samankaltaisia. Nämä kaksi ovat voiteet, jotka henkilö voi hakea hänen kasvonsa tai elimen auttamaan ehkäisyssä ja parantavan ihon kuivumista tai ärsytystä. Kosteusvoidetta ja voide ovat kaksi täysin erilaisia ​​tuotteita. Monet henkilöt pitäisi tietää, että nämä erät käytetään erilaisiin tilanteisiin ja saavuttaa erilaisia ​​tuloksia. Kun verrataan kaksi tuotetta, se on vaaratonta leimata kosteusvoidetta eräänlaisena lotion.

Kuitenkin usein, lotion ei pitäisi kutsua kuin kosteusvoidetta. Lotion on luokiteltu muoto kerma, joka on sijoitettu päälle ihon poistaa tai lisätä lukuisia vaikutuksia. Tämä tuote voidaan käyttää torjua akne, vartija ihoa auringon vahinkoa, tai erityisiä lääkkeitä ajankohtaisia ​​sovelluksia antaa iholle erityisen edullisia mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia Useimmat voiteet saatavilla markkinoilla on tarkoitus tehdä juuri päinvastainen, että kosteusvoidetta. Ne poistavat nesteytys ominaisuudet ihon alle. Kosteusvoiteita voiteet suunniteltu kuljettamaan tärkeitä vitamiineja ja öljyt takaisin ihmisen 'kasvot tai ihon. Nämä tuotteet varmistaa, että vitamiinit ja öljyt viipyä iholla. Kosteusvoiteita ovat saatavilla reseptiä muodossa vaikean ihon kuivuus tai yli the-counter tuotemerkkejä käyttämällä yleisnimistä antaa henkilölle kosteutta, että hänen iho tarvitsee. oleellisinta, että henkilö on ymmärtää, kun se tekee päätöksen välillä kosteusvoidetta ja voide, henkilön on otettava huomioon vaikutukset, jotka hän haluaa esiintyä hänen kasvojen tai ihon. Useimmat kosteusemulsio tuotteita antaa henkilölle enemmän sammutettua ja pehmeämmän tekstuuri kasvot. toisin kuin tämän tuotteen, muut voiteet tarjoavat myös pieni tuoksu tai tilapäinen uudistumista lukuisia ihosairaudet.

Ilmeinen epäsuhta lotion ja kerma on, että voiteet koostuvat öljyjä käytetään voiteluaineena välttää kitka ihoa kosteusvoide käytetään kunnostaa kosteutta ihon alle. Kosteusvoide estää kosteuden attribuutti ihoa kosteusvoide on huomattavasti kevyempi verrattuna voiteet. Kosteuttavia myös imeytyy kehon ihon.

Osa kosteusvoiteita saatavilla markkinoilla käytetään yleisesti terapeuttisia ja kosmeettisia toimintoja. Näitä tuotteita valmistetaan johtaa aiotun tulokset iholla tilanteissa veden menetystä ja sopivat kuiva ja hilseilevä iho. Kosteusvoiteita kuuluvat luokitteluun kauneuden tuotteita, jotka on tarkoitettu hygieniaan, nesteytys ja ihonhoitoon. Jotka koskevat niiden hoitotulosten, kosteusvoiteet ovat jo tehneet jälkensä nopeasti viimeisen vuoden aikana kauneutta yrityksiin. Asiantuntijat ovat valinneet kosteusvoiteita määrätä niiden potilaiden riippuen vaaditut osat erityisesti ihotyypeille.

On olemassa erilaisia ​​voiteita kuten ihon voidetta tai ajankohtainen tuote ja ruoka kerma valmistettu lukuisia erilaisia ​​ihosairauksia, vaivoja, ja kipu. Ruoka voiteet ovat osa maidon, joita yleensä kerääntyy ihon 'pintaa. Nämä tuotteet koostuvat rasvat voista tai muita komponentteja, jotka sisältävät suuremman rasvapitoisuuden.

Yhteenveto:1. Lotion on luokiteltu muoto kerma, joka on sijoitettu päälle ihon poistaa tai lisätä lukuisia vaikutuksia. 2. Moisturizers ovat kerma erityisesti suunniteltu kestämään tärkeitä vitamiineja ja öljyt takaisin ihmisen 'kasvot tai ihon.

3. Nesteet voidaan hyödyntää torjua akne, vartija ihoa auringon vahinkoa, tai erityisiä lääkkeitä ajankohtaisia ​​sovelluksia antaa iholle erityisen edullisia mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia Moisturizers varmistaa, että vitamiinit ja öljyt viipyä ihossa. Moisturizers ovat saatavilla reseptiä muodossa perä ihon kuivuus tai over-the-counter tuotemerkkejä käyttämällä yleisnimistä antaa henkilölle kosteutta, että hänen iho tarvitsee.

4. Useimmat voiteet saatavilla markkinoilla on tarkoitus tehdä täydellinen vastakohta kosteusvoidetta. Ne poistavat nesteytys ominaisuudet ihon alle.

5. Oleellisinta, että henkilö on ymmärtää on, kun se tekee päätöksen välillä kosteusvoidetta ja voide, henkilön on otettava huomioon vaikutukset, jotka hän haluaa esiintyä hänen kasvojen tai ihon.