Ero Gillette Fusion ja Fusion PowerGillette Fusion vs Fusion Power

Gillette on Procter and Gamble tuotemerkki, joka toimittaa ja valmistaa partahöylä ja teriä. Vuonna 2006 he julkaisivat Fusion linja partateriä, joka on taidokkaasti suunniteltu tarkkaan typistäminen. Se taloa viisi anterior (edessä) terät ja lisäksi posterior (takana) terä C suuri parannus Gillette 'vanhassa sarjassa partateriä. On olemassa monenlaisia ​​partateriä alla Fusion linja. Kaksi suosituinta ovat alkuperäinen manuaalinen Gillette Fusion ja Gillette Fusion Power.

Jotkut sekoittaa kaksi, koska he tuntevat samaa käytettynä. Ne tuottavat myös samanlaisia ​​tuloksia. Se 'on vain, että on olemassa joitakin kulkuun ominaisuuksia, jotka erottavat ne toisistaan. Sillä Gillette Fusion, se on manuaalinen-tyyppinen partakone kuten kaikki muut tyypilliset partakone malleja. Toisaalta, Fusion Power kantaa termi' voima ' koska se on kehittyneempi ja moottoroituja partakoneen malli, joka on paristokotelo. se on tarkoitettu, koska se pystyy lähettämään mikrovärähtelyt, joiden sanotaan parantaa liukuvuutta. on jo useita muunnelmia Fusion Power julkaistut vuodesta 2007 kuten Fusion Power-Phantom, Fusion Power Gamer, ja Fusion Power Phenom.

Suorituskykyä koskevien ja käyttömukavuuteen, kaksi partateriä vielä keskustellaan, koska jotkut sanovat, että manuaalinen partakone on vain hienoa, kun taas toiset korostavat, että Fusion Power on todella luotettavampi ja mukavampia käyttää. Kuitenkin Fusion Power on havaittu rajoittamiseksi hiukset tugging; kuitenkin, tämä voi todellakin olla jotain tekemistä henkilökohtaisista mieltymyksistä.Koska sekä Gillette Fusion ja Fusion Power kuuluvat samaan Fusion linja partateriä, niiden terät sanotaan käyttää vaihdellen molemmissa malleissa. Kuitenkin Fusion Power terät ovat niitä, jotka ovat todella valmistetaan tai tarkoitettu käytettäväksi Fusion Power partateriä joten se 's käytännössä turvallisempi ja sopii käyttää niitä moottoroidun partaveitsi.
Koska sen suunnittelu ja moottori, Fusion Power partakoneen on hieman arvokkaampi kuin tavallinen Gillette Fusion partaveitsi. Fusion Power on myös akun merkkivalo varoitusjärjestelmä ja auto sammutus ominaisuus. Sama hintakehitys menee niiden terät. Lisäksi Fusion Power terät ovat värillisiä eri perinteisistä Gillette Fusion terät. Ne näyttävät olevan oranssin vastakohtana jälkimmäistä joka alunperin väriltään sininen.

Yhteenveto:

1. Gillette Fusion on manuaalinen-tyyppinen partakone, kun Fusion Power on moottoroitu akkukäyttöinen partakone.
2. Fusion Power säteilee mikrovärähtelyt parantaa luistoa parranajon aikana.
3. Fusion Power partaveitset ja terät ovat kalliimpia kuin Gillette Fusion.