Ero Lasit ja yhteystiedot? Lasit? vs Yhteydet

Kun puhumme lasit ja kontakteja, puhumme reseptiä silmä kulumista. Aikuisia, teini, miesten, naisten näkö vikoja tai ei on kohdattava kysymys, käytetäänkö laseja tai yhteystietoja jossain vaiheessa elämäänsä. Kumpi on suositeltavaa? Tarkastellaan tosiasiat.

Lasit ovat runko-laakeri linssejä kuluneet edessä silmien kun kontaktit ovat terapeuttisia linssit sijoitetaan silmään erityisesti sarveiskalvo. Molemmat käytetään korjaamaan erilaisia ​​silmä vikoja kuten hajataittoa nearsightedness, ja kaukonäköisyyttä.

Varhaisin viittaus lasit jäljitettiin 5. vuosisadalla eKr aikana hieroglyphic aikana Egyptissä. Ensimmäiset kirjalliset lähteet olivat 1. vuosisadalla jKr (keisari Neron 's aikakauden).

Yhteystietoja, historiallisia asiakirjoja viittaa puolivälissä neljästoista-viidestoista luvulla. Se johtuu Leonardo da Vinci hänen luonnos ja ajatus vaikka todellinen päällään linssit tapahtui 300 vuotta myöhemmin.

On olemassa erilaisia ​​laseja, jotka sopivat erityisiin tarpeisiin ja tyyppejä. Lasit eri mieltä siitä tyyli (retro, rimless, puoli-rimless), runko (jalokivikoristeinen, puu, taipuva), sävyä (keltainen, keltainen, harmaa, ruusu), linssin muoto (ovaali, neliö, ympyrä, tähti, sydämen muotoon), ja polttoväli (single-vision, multifokaalinen).

Yhteydet luokitellaan päivittäisiin kuluminen (päivittäin kertakäyttöisiä tai laajennettu), väri pehmeä (näkyvyys sävy, lisälaite värisävy, värisävy, valolla sävy), jäykkä sarveiskalvon läpäisevä, kaksiteho-, Toric ja sarveiskalvon uudistaminen.

Tehokkuudesta silmässä vika korjaus, tutkimukset osoittavat, että yhteydet ovat parempia kuin silmälasit.Kustannus-viisas, hinta lasit vaihtelee (halpa tai kallis), mutta hinta on monta kertaa yksi on ylläpitää, luovuttaa ja osto yhteyksiä on suurempi kuin ostaa useita paria silmälaseja.

Mitä saatavuudesta, kun silmätutkimukseen on tehty ja resepti annetaan, yhteydet on helpompi ostaa kuin silmälasit. Sitä voi ostaa silmälasireseptinä optisesta kulumista kaupoissa tai online erikoisliikkeitä. Lasit voi ostaa silmälääkärit ja optinen kauppoja, mutta se voi 't tilata verkossa ottaen vaivaa ja toimituskulut jos kehys tai spesifikaation doesnt' t perässä.

Lasit voidaan käyttää projektin tai parantaa kuvan koordinoidusti yhdessä 's asu. Retro tai moderni, taiteilija kaltainen ilme, tai ultra-konservatiivinen, voi tehdä mitä kuva haluaa saada lasit. Voit' t tehdä niinkään yhteyksiä vaikka eri mallit ovat saatavilla. Ainoa tapa toisille huomata se tapahtuu tarkasti katsomalla silmiin.

Olipa käyttää yhteystietoja tai silmälaseja, se on pohjimmiltaan kyse yksilöllisten tarpeiden, mukavuutta, budjetin ja mieltymyksistä. Saat auki, uusi vaihtoehto on käytettävissä, laserhoitoa.

Yhteenveto:

1. Silmälasit ja yhteystiedot käytetään korjaamaan erilaisia ​​silmä vikoja. Lasit ovat runko-laakeri linssejä kuluneet edessä silmien kun kontaktit ovat terapeuttisia linssejä asetetaan silmään.
2. Varhaisin viittaus lasit jäljitettiin 5. vuosisadalla eKr kun historiallisia dokumentteja yhteydenpidosta viittaa aikaan Leonardo da Vinci ja puolivälissä neljästoista-viidestoista luvulla.
3. Lasit eroavat tyyliä, kehys, värisävy, linssin muoto, ja polttoväli. Yhteydet luokitellaan päivittäiseen kulumista, väri, jäykkä sarveiskalvon läpäisevä, kaksiteho-, Toric ja sarveiskalvon uudistaminen.
4. Vaikuttavuuden, tutkimukset osoittavat, että yhteydet ovat parempia kuin silmälasit.
5. Kustannus-viisas, lasit ovat halvempia kuin kontakteja.
6. Yhteydet on helpompi ostaa kuin silmälasit.
7. Lasit voidaan käyttää projektin tai parantaa kuvan; yhteystiedot voivat 't käyttää tähän.