Ero Kasvava ja ketjuttaminenVahaus vs. Threading

Jokainen nainen fantasizes, ja jopa unia, ottaa paras kulmakarvat ympärillä. Kuitenkin useimmat niistä ovat vaivannut siitä, miten saavutetaan tällainen feat. Onneksi on olemassa erilaisia ​​tapoja veistää kulmakarvat. Se vain vie jonkin aikaa harjoitella ja hioa taito joko vahaus tai ketjuttaminen.

Kulmien vahaus on yleinen käytäntö naisten keskuudessa. Se tehdään useimmiten naisia, jotka omistavat 'ei niin herkkä' ihotyyppi. Nauha vahalla toisella puolella käytetään prosessissa. Nämä liuskat leikataan keskeltä matkimaan kulmakarvojen luku. Koska kaupallinen tunkeutuminen tällaisen tuotteen, vaha kaavaimia on saatavilla eri muotoja, kuten pyöreä, kulmikas, hieman kaareva ja jopa kaareva. Vaha kaavain sijoitetaan kulmakarvojen miedolla painetta. Vankka vetää nauhan, karvat poistetaan sitten. Lopettaa prosessin, väriaineet ja tietyt astringents käytetään aloittamaan sulkemisen ihon huokosiin.

Toiseksi, kulmakarvojen ketjuttaminen voidaan käyttää myös naiset, jotka haaveilevat saman viehättävästi muotoinen kulmakarvat. Tämä on hyvin vanha tekniikka karvanpoisto, jonka sanotaan tarjota siisti linjat kulmakarvojen. Tämä tekniikka on myös pidetty se, joka antaa parhaan muodon teidän kulmakarvat. Vain pieni kierre on puhdasta puuvillaa kierteet katkomaan hiukset; ja puhdas kulmakarvojen linja on välittömästi luotu. Se on suhteellisen helppo, puhumattakaan nopeammin, prosessi kuin vahaus.Kaiken kulmakarvojen ketjuttaminen on vähemmän ihokosketus (ihanteellinen herkälle iholle) verrattuna vahaus, joka voi välittömästi aiheuttaa ihon punoitusta jälkeen vetämällä liuskan stensiilit. On myös havaittu, että vaha voi aiheuttaa allergiaa joissakin tapauksissa, koska läsnäolo tiettyjen kemikaalien tai hartsien vahaa. Lisäksi on selvää, että vaha tekniikka on tuskallista menettelyä. Sovellus on vahamainen aine, jossain lähellä silmiä, aiheuttaa myös jonkin verran ahdistusta käyttäjälle. Mitattuna yllä muodon kulmakarvojen, ketjuttaminen nähdään antaa pidempään vaikutuksia kuin muut tekniikkaa.

1. Kasvava on enemmän työläs prosessi verrattuna helpompaa ja nopeampaa ketjuttaminen kulmakarvojen.

2. Kasvava on hyvä ei-herkälle iholle, kun taas ketjuttaminen sopii kaikkein herkälle iholle.
3. Threading tarjoaa kestävämpiä, kauniisti muotoiltu kulmakarvojen linja verrattuna vahaus.
4. Threading on vähemmän tuskallista kuin vahaus.