Ero Vinkkejä ja AkryylitTips vs Akryylit

Tekokynnet, tekokynnet, kynsien parannuksia, ja kynsien pidennykset ovat päällysteet, jotka esitetään yli kynnet lisävarusteina. Käytäntö alkoi Ming-dynastian Kiinassa, jossa kiinalaisten jalo naiset käyttivät kauan tekokynnet statussymboleiksi siitä, että ne eivät tee käsityötä kuin tavallisille.

Käytäntö aloitettiin Euroopassa kreikkalaiset, jotka käyttivät pistaasimanteli kuoret parantaa niiden kynnet. Tämä levisi kaikkialle Eurooppaan vasta vuonna 1954, hammaslääkäri mursi kynsien ja keksi ensimmäisen realistisen näköisiä tekokynteen.

Tänään, tekokynnet ovat hyvin suosittuja nuorten ja vanhojen naisten ja tehdään erilaisia ​​materiaaleja. Se tapahtuu prosessin manikyyrin joka on kauneuden hoito kynnet, jotka voidaan suorittaa kotona tai salonki.

Keinotekoinen geeli kynnet, akryyli kynnet, ja keinotekoinen kynsien vihjeiden avulla salata rikki, vaurioitunut, lyhyt tai huono kynnet. Ne suojaavat kynsiä rikkoutuminen ja halkeamia ja auttaa ihmisiä, jotka eivät pysty saamaan haluttu pituus ja kasvua kynnet luonnostaan. Akryyli kynnet valmistetaan sekoittamalla yhteen monomeeriä nestettä, kuten etyylimetakrylaatti (EMA) tai metyylimetakrylaatti (MMA), jossa polymeerin jauhetta ja useita muita ainesosia, kuten, noussut modifiointiaineita, väriaineet ja pigmentit.

MMA on halvempaa kuin EMA mutta voi aiheuttaa useita ongelmia, kuten ärsytystä ja epämuodostumia. EMA on turvallisin ratkaisu käyttää akryyli kynnet. Se tuottaa kynnet, jotka ovat joustavampia, kestävämpi, ja on hienompi laatu. Akryyli kynnet, voi laittaa eri malleja ja voi jopa olla kynsien lävistykset, koska ne ovat melko vahva.Akryyli kynnet voivat olla kokonaan kynnen tai vain kynsien kärki, joka on kiinnitetty luonnollista kynsien ja sekoitetaan kynteen. Sitä käytetään jatkeena lyhyille kynnet ja voidaan tehdä muista materiaaleista kuin akryyli. Gel ja lasikuitu ovat myös sopivia materiaaleja kynsien vinkkejä. Nail geeli on yleensä sovelletaan koko kynnen ja kärki lisätään. Lasikuitu on ohut mesh joka muuttuu läpinäkyväksi, kun nestettä on sovellettu. Se kovetetaan UV-valon, ja se on realistisempi, mutta voidaan helposti rikki, ja on kalliimpi kuin muun tyyppisiä kynsien vihjeitä.

Kun olet valinnut keinotekoinen kynsien kärki, liima levitetään pitkin vapaat reunat luonnollista kynsien. Naula kärki liu'utetaan sitten osaksi luonnon kynsien kilpi ja painettu alas; varmistaa, että ilmaa ei saada alle kärki. Noin viiden sekunnin kärki olisi tukevasti paikallaan.

Yhteenveto:

1. Akryylit ovat tekokynnet, jotka on tehty sekoittamalla monomeerin neste kuten EMA tai MMA ja polymeeri jauhe taas kärjet ovat tekokynnet, jotka voidaan tehdä akryyli, geeli, tai lasikuitua.
2. Akryylit voidaan tehdä kokonaan tekokynnet tai kynsien vinkkejä kun kynsien vinkkejä yksin voidaan tehdä eri materiaaleista kuten akryylit.