Ero Fragrance Oil ja Essential OilTuoksu Oil vs Essential Oil

Eteeriset öljyt ovat saaneet luonnollisesti, varsinkin uutetaan kasveista. Samaan aikaan, tuoksuöljyjä tai hajustettuja öljyjä ovat keinotekoiset öljyt.

Eteeriset öljyt ovat pääosin uutetaan kukat, lehdet, juuret, varret ja kuori kasveja. Nämä öljyt on monia terapeuttisia vaikutuksia, joita käytetään aromaterapia. Eteeriset öljyt voi antaa helpotusta kipua ja myös suojaavat bakteereilta ja viruksilta.

Toisin kuin eteeriset öljyt, tuoksuöljyjä kehitetään laboratorioissa. Kuitenkin useimmat parfyymiöljyjä sisältävät yhden komponentin eteerisiä öljyjä. Toisin kuin eteeriset öljyt, tuoksu öljyt ei ole mitään terapeuttisia hyötyjä. Tuoksu öljyt ovat myös vähemmän monimutkaista kuin eteeriset öljyt.

Kun otetaan huomioon eteeriset öljyt, niiden vaikutukset riippuvat kasvilajista, josta ne on uutettu, ja perustuu myös prosessiin. Voidaan nähdä, että eri lajikkeiden saman eteerinen öljy on eri ominaisuuksia. Tarkasteltaessa tuoksu öljyt, ne valmistetaan orgaanisista seoksista. Ne valmistetaan houkutteleva haju.Verrattaessa hinta kahden öljyn, eteeriset öljyt ovat kalliimpia kuin tuoksu öljyt. Tämä johtuu siitä, että prosessi mukana tekemässä eteeriset öljyt on kallista.

Verrattaessa eroja eteeriset öljyt ja tuoksu öljyt, Katsokaamme tätä yksinkertaista esimerkkiä. Jos neulan tuoksu öljyä tiputetaan öljyinen paperille, se jättää öljyinen paikalla. Toisaalta, jos pisara eteerinen öljy putoaa öljyinen paperille, se ei jätä mitään öljyinen paikalla. Tämä yksinkertainen testi voidaan tehdä tarkistaa, jos sinulla on eteerinen öljy tai tuoksu öljyä.

Yhteenveto:

1. eteeriset öljyt ovat pääosin uutetaan kukat, lehdet, juuret, varret, ja kuori kasveja. Tarkasteltaessa tuoksu öljyt, ne valmistetaan orgaanisista seoksista. Ne valmistetaan houkutteleva haju.
2. eteeriset öljyt on monia terapeuttisia vaikutuksia, joita käytetään aromaterapia. Ne antavat helpotusta kipua ja myös suojaavat bakteereilta ja viruksilta.
3. Toisin kuin eteeriset öljyt, tuoksu öljyt ei ole mitään terapeuttisia hyötyjä.
4. Verrattaessa hinta kahden öljyn, eteeriset öljyt ovat kalliimpia kuin tuoksu öljyt.
5. Jos tippa tuoksu öljyä tiputetaan öljyinen paperille, se jättää öljyinen paikalla. Toisaalta, jos pisara eteerinen öljy putoaa öljyinen paperille, se ei jätä mitään öljyinen paikalla.