Ero Foundation ja ConcealerFoundation vs Concealer

Foundation ja peitevoide ovat kosmetiikkaa, jotka molemmat levitetään iholle. Foundation on useimmiten levitetään kasvojen alueella luoda yhtenäinen väri, ja joskus myös muuttaa ihon sävyyn. Concealer on erilainen make-up, jota käytetään piilottaa näppylöitä, mustia merkkejä tai tummia, ja pieni näkyvä täpliä iholla.

Vaikka molemmat näistä tyyppisiä kosmetiikkaa käytetään väriä ja kiinteyttää ihoa, pääasialliset erot niiden välillä on se, että concealers ovat raskaammin pigmentoitunut, ja säätiö levitetään yleensä suuremman alueen.

Tapa, jolla säätiö levitetään vaihtelee käytettyjä värejä, kuinka paljon iho on katettava, ja muotoilua perusta. On monia vaihtoehtoja ostaessaan perusta, kuten pelkkä, kevyt, keskikokoinen tai kattavuuteen. Se voidaan myös sekoittaa muiden säätiöiden luoda sopiva väri. Concealers ovat saatavilla monen muotoiltu paketteja ja monenlaisia ​​sävyjä, alkaen mahdollisimman kevyet sävyt tummempi ja syvempi sävyjä. Koska concealers ovat jo saatavilla monissa muotoiluja, sinun tarvitsee vain valita sopivin väri asiakkaan tarpeisiin.

Säätiöt ovat saatavilla eri muotoiluja samoin, ja nämä voivat sisältää öljyä ja pehmittävä-pohjainen mix, öljypohjainen Shakers, alkoholi-pohjainen muotoiluja, silikoni-pohjainen variantteja, jauhe-pohjainen tai jopa vesipohjaisia ​​seoksia. Erityyppisiä säätiö sisältävät jauhetta, kerma jauhe, neste ja kakkua. Concealers käyttää asteikolla järjestelmää ilmoittamaan kattavuuden tasoja. Sen raskas pigmentti on mitä se pystyy helposti kattamaan viat, merkkejä, myyrät ja muut arvet. Concealers vaihtelevat kosteusvoiteita akne-taistelevat jauheiden ja voiteet. Ne ovat myös saatavilla eri sävyjä ja värejä, ja voi olla valkoinen samoin. Värilliset concealers yleensä sovelletaan säästeliäästi toisella peitevoide tai säätiö, niin että ihon sävyä näyttää vieläkin ja luonnollinen.

Yhteenveto:1. Foundation käytetään parantamaan ihon väri ja tarjota yhtenäinen ilme, kun taas, peitevoide käytetään piilottaa näppylöitä, viat ja arvet.

2. Concealer on paljon raskaampaa pigmentti verrattuna perusta.

3. Henkilö voi sekoittaa eri pohjan värejä ja muotoiluja luoda toivottua vaikutusta, kun taas, concealers ovat yleisesti saatavilla kaikkia mahdollisia yhdistelmiä.

4. Foundation levitetään suurempia alueita, kuten kasvojen ja kaulan, kun taas peitevoide käytetään vain pienempiin, ongelmalliset alueet.