Ero IPL ja LaserIPL vs Laser

Alkaen murrosikä, ihmiseen kasvaa karvaa ympäri kehoaan. Vaikka karva päässä, kulmakarvat, ja silmäripsien ovat jo ilmeisiä lapsuudessa, hiukset häpy alueella, jalat, kasvot, rinta, ja selkä ilmaantuvat yleensä murrosiän jälkeen ja tulla lukuisia yhtenä tulee aikuinen.

Vaikka miehet kasvaa enemmän hiuksia kuin naiset, on olemassa paikkoja, joissa se on epätoivottua erityisesti naisilla. Kainaloihin ja häpyluun alueet ovat paikkoja, joissa hiuksia ei halunnut, ja naiset löytää tapoja poistaa sitä ja pitää sitä kasvamasta takaisin. Tarve poistaa karvat kehosta voi johtua lääketieteen, kulttuurisia, uskonnollisia tai esteettistä syistä. Vaikka miesten Itä kulttuureissa pitävät parran merkkinä viisautta, Länsi kulttuureissa sileäksi ajeltu kasvot on vakio.

Buddhalaisia ​​ja Christian munkkien ajelemaan päänsä osana yhteensovittamisen taas muslimi lain suosittelee pubic ja kainalo karvojen poistoa ja leikkaus parrat ja hiukset päähän.

On olemassa monia menetelmiä karvanpoisto; vanhin ja joista yleisimpiä ovat kautta nyppiminen ja parranajo. Tänään, hiukset voidaan poistaa pujottamalla, sokerointi, vahaus, partavaahdokkeet tai jauheet, laserit, ja Intense Pulse Light (IPL).

Laser karvanpoisto esiteltiin yleisölle 1990-luvulla. Se käyttää valikoivaa photothermolysis (SPTL), joka vastaa valon aallonpituus pulssinkesto kohdistaa kudokseen ja saada toivottua vaikutusta. Se hyödyntää melaniinin auttaa kohdistaa tiettyihin hiukset kudoksia ja tämän vuoksi se toimii parhaiten tumma ja karkea karva vaikka yhdistelmä tummat hiukset on vaalea iho on ihanteellisin asetukset.Vaikka laser on tehokas pysyvästi vähentää kokonaismäärä kehon karvat, se ei pysyvästi poista kaikkia kehon karvat. Tämän saavuttamiseksi pysyvä vähentäminen edellyttää useita hoitoja Usein ottaen useita viikkoja.

Intense Pulse Light (IPL), toisaalta, on prosessi karvojen poistoa käyttämällä xenon flash lamppuja ja tarkennettava optiikka purkaminen korkean intensiteetin valoa hyvin lyhyessä ajassa tuottaa paljon energiaa kohdistaa hiukset kudoksiin. Valo levitetään ihon pinnalle ja kulkee ihon läpi ja osuu hiusten juuria jossa melaniinin on keskittynyt tuhoaa koko hiukset myös munarakkuloiden. Kuten laser, se on vain tapa pysyvä karvojen eikä pysyvää karvojen poistoa. Se on nopeampi ja halvempi kuin laser, vaikka, ja se on myös vähemmän kivulias.

Yhteenveto:

1. laser on karvojen poistoa tekniikkaa, joka käyttää valikoivaa photothermolysis (SPTL) kohdistaa hiukset kudosta samalla Intense 2. Pulse Light (IPL) on karvanpoistoon tekniikkaa, joka käyttää xenon salama lamppuja ja tarkennettava optiikka kohdistaa hiukset kudoksiin.
3. IPL on halvempaa, kun laser on kalliimpi.
4. IPL toimii nopeammin, kun se kestää useita istuntoja ennen kuin laser voi olla tehokas.
5. On tietty määrä kipua ja polttaminen aikana laserhoito, ja iho voidaan värjäytynyt vaikka IPL voi tuottaa lievää kipua ja lievä kipu.