Ero valkoinen täytteet ja hopea täytteetValkoinen täytteet vs? Hopea täytteet

Hampaantäytteet, joka tunnetaan myös proteeseja, käytetään palauttaa toiminnon, eheys ja morfologia puuttuvan hampaan rakenne, joka yleensä johtui karies tai ulkoisesta trauma. Proteeseja voidaan jakaa kahteen tyyppiin, suora täytteisiin ja epäsuora täytteisiin.

Suora palauttaminen tunnetaan menetelmä, jossa pehmeä täyte sijoitetaan valmistettu hampaan ja vahvistamalla, että hampaan ennen kovettumista täytemateriaalin. Samaan aikaan epäsuora palauttaminen on noin matkii palauttaminen ulkopuolella yksi 'suuhun läpi hampaiden vaikutelmia. Tämä tehdään usein kahden vierailuja yksi' s hammaslääkäri. Suora täytteitä yleensä käyttää yhtä ulos kaksi suosituinta materiaaleja, valkoinen täyte tai hopea täyte.

White täyttö tunnetaan myös hampaiden komposiitti, ja hopea täyttö tunnetaan myös hopea-amalgaami. Valkoinen täytteet ovat sekoitus jauhettua lasi ja muovi-hartsi, ja se voidaan tehdä muistuttamaan ulkonäön luonnollisen hampaan. Ne ovat vahvoja, kestäviä, ja kosmeettisesti ylivoimainen, koska ne näyttävät luonnon ja eivät välttämättä edes ole näkyvissä paitsi jos tarkastaa perusteellisesti.

Hopea täyte on metallinen, täytemateriaalia, joka koostuu elohopean (43 prosentista 54 prosenttiin) ja jauhettua-muoto metalliseos enimmäkseen tinaa, kuparia, sinkkiä, ja hopean. Ne ovat edelleen käytetään monissa paikoissa ympäri maailmaa, koska niiden lujuus ja ne kestävät pidempään. Kuitenkin metallinen väri ei ole kosmeettisesti miellyttävä, ja hammas värillinen vaihtoehtoja ovat yleisesti tuotetaan vuotta pass. Lisäksi kanssa myrkyllisyyttä elohopean, kiistaa syntyi käytöstä hopean täytteet ja niiden vaikutuksia terveyteen ja turvallisuuteen hammaslääkärin potilaiden.

Hopea täytteet ovat yleensä halvempia kuin valkoinen täytettä. Valkoinen täytettä myös 60% kauemmin tehdä, ja vaatii erikoisosaamista ja kalliita materiaaleja. Ne ovat myös vaikeampi paikka ja kiillottaa. Siksi ne ovat kalliimpia kuin hopean täytettä. Hopea täytteet voidaan sijoittaa hammaslääkärit, jotka eivät tarvitse vastaanottaa lisäkoulutusta, kun taas ne, jotka suorittavat valkoinen täytteet pitäisi oppia erityinen liimaus tekniikka, että se vaatii.

Koska valkoinen täytteet sidotaan hampaat, toisin kuin hopea täytteet, ei ole tarvetta varten hammaslääkäri luoda pidättävä ominaisuuksia tuhota terveen hampaan. Valkoinen täytettä myös palauttaa pääosin alkuperäisen tukevuus hampaat. Valitettavasti valkoinen täytteet eivät kestä niin kauan kuin hopea täytteet. Mutta, vaikka hopea täyttö itse on vahvempi kuin käytetty materiaali valkoinen täyttö, hopea on omiaan heikentämään hampaita ja tekee niistä alttiita rikkomatta.

Palauttaessasi katkenneita hampaita on kalliimpaa, pitkällä aikavälillä, valkoinen täytteet, lopulta, voi säästää potilasta rahaa. Valkoinen täytettä myös vaativat vähemmän rakenteen hampaat poistetaan. Huomattavan määrän reiän valkoiselle täyttöä voidaan säätää, jotta se pienempi kuin yksi hopea täyte.Valkoinen täyttö käyttö edellyttää myös, että sivusto on täysin vapaa syljen samalla asetettu. Tästä syystä on vaikea määrittää sen hampaat, erityisesti poskihampaiden jotka sijaitsevat suun takaosassa. Hopea täyte ei tarvitse eristämistä sivuston syljestä kun ne on sijoitettu. Kun oikeat tekniikat käytetään restaurointi, valkoinen täytteet ovat myös vähemmän herkkiä kuuma ja kylmä kuin hampaat kunnostettu hopea täytteet.

Koska kasvava maailmanlaajuinen tietoisuus ja protectiveness luonto, se on myös tuotu keskusteluun että hopea täytteet osaltaan pitkälti saastumista ja ympäristövahinkoja elohopea, varsinkin kun sen käyttö hammaslääkärien otetaan pitkälti. Maailman terveysjärjestö WHO on ilmoittanut, että yli puolet elohopean päästöistä syntyy elohopean amalgaamin ja laboratorion laitteita.

YHTEENVETO

? Valkoinen täytettä 'sekoitus voidaan tehdä muistuttamaan ulkonäkö luonnollisen hampaan, kun taas hopea täytteet ovat jyrkässä ristiriidassa valkoisuus hampaat.

? Valkoinen täytteet katsotaan turvallisempaa kuin hopea tuottavia, koska valkoinen täytteet eivät sisällä elohopeaa.

? Valkoinen täytteet voidaan suorittaa vain erikoiskoulutettu hammaslääkärit, vaikka hopea täytteet eivät vaadi erityisiä tyyppistä koulutusta.