Ero kosteusvoide ja LotionKosteusvoide vs Lotion

Yleensä ihmiset eivät tiedä eroa kosteusvoiteita ja voiteet. Niitä molempia käytetään auttaa ihoa parantua ja nuorentaa. Ne saattanut lisätä ainesosia vähentää ulkonäkö ryppyjä, jotkut saattavat olla akne, ja toiset saattavat olla vikoja ja arpia tai merkinnät. Erot käyttö moisturizers ja voiteet ei ole selvää ihmisille, koska molemmilla on perus kohde hoitaa ihoa, korjaa se, kosteuttava se, elvyttäminen se, virkistäviä, ja tekee ihon sileäksi ja pehmeä. Jotkut kutsuvat nesteen muotoja nämä voiteet kuten voiteet ja creamier muodossa kosteusvoiteita. Niillä on eri ainesosia eri suhteissa ja niitä käytetään joskus eri vaikutuksia ihoon kuin toiset. Niillä on eri koostumukseltaan ja eri paksuisia.

Täytyy pohtia vaikutukset vaatimat voidetta tai kosteusvoidetta iholle. Valinta voidetta tai kosteusvoidetta olisi tulosten mukaan, jotka saadaan käyttämällä niitä. Voiteet yleensä ovat eräänlainen kerma, joka on kevyempi johdonmukaisuutta kuin kosteusvoidetta. Se on pohja, joka on erittäin korkea veteen ja alhainen öljypitoisuus. Ne ovat yleensä suunniteltu kehon käytettäväksi sijasta kasvojen käyttöä. Koska se on kevyempi ja ei tuki huokosia, on suositeltavaa henkilöille, joilla akne. Jotkut voiteet ovat erityisesti suunniteltu ihmisille, joilla on akne vähentää nesteytys ja öljypitoisuus ihoa. Nesteet käytetään kehon sekä kasvojen ja käytetään aknen vähentäminen, suojella auringon aiheuttamilta vaurioilta lisäämällä UV-suoja ainesosia. Myös eräitä voiteita, joita käytetään rusketuksen ja on ainesosia, jotka auttavat lisäämään parkitus ja jotkut, jotka antavat tietyn värin ihon keinorusketuksen. Nesteet voidaan lääkkeitä myös vitamiineja ja kivennäisaineita niihin.

Kosteusvoiteita, toisaalta, on paksumpi johdonmukaisuuden kuin voiteet. Ne on erityisesti suunniteltu kosteuttamaan ihoa. Ihmiset, joilla on kuiva iho mennä raskaampien kosteusvoiteita kosteuttamaan ihonsa enemmän. Moisturizers formuloidaan yleensä antaa iholle enemmän öljyä. Niiden tärkein perusta on öljy ja vesi. Niitä käytetään yleensä kasvoille ja on ainesosia, jotka parantavat ja vähentävät ryppyjä, merkkejä aiemmin akne jne Ihmisille, jotka on kuiva iho, jotkut tietyt lääkkeitä kosteusvoiteita ovat myös saatavilla, jotka ovat ainesosia, jotka parantavat kuivuuden valtavasti.Yhteenveto:

1. Nesteet on korkeampi vettä pohjan; kosteusvoiteita on suurempi öljypohjaista.
2. Voiteet ovat ohuempia johdonmukaisuus; kosteusvoiteet ovat paksumpia johdonmukaisuus.
3. Nesteet tehdään yleensä elin; kosteusvoiteet tehdään yleensä kasvoille.