Ero Pilvistä ja AurinkoistaPilvistä vs Aurinkoista

Useimmat uran miehille ja naisille tee se tapa tarkistaa uutiset kun ottaa aamiaista joka aamu. Ne harjoittavat yritykset virittäytyä aamulla uutislähetysten paikallisten kanavien seurata liikettä talouden C hinnat varastojen ja raha valuuttakurssien noudatetaan. Työntekijät bussilla tai metrolla, toisaalta, tarkistaa liikenneolosuhteet kadulla ne ovat tulleet ohi. Jotkut kiinnostua poliittisia ja kansallisia asioita vaikka jotkut avata television ainoastaan ​​viihdettä samalla aamupalapöydässä.

Riippumatta syy viritys, kuitenkin, nämä ura ihmiset, opiskelijat, ja säännöllinen katsojien voi olla yksi yhteinen nimittäjä C ne ovat kaikki kiinnostuneet tietää säätila päivä, varsinkin kun pienpainealueelle havaitaan aina sellaisen myrsky on saapumassa maahan 's vastuualueella.

Katsojat voivat kohdata terminologia kuten 'tuulen voimakkuus, myrsky signaali, suunta tuulet, ja nopeus myrsky' s liike. 'On säännöllinen päivinä kuitenkin, sää ennustelaitokset voi yksinkertaisesti pudota termejä kuin' pilvistä 'tai' enimmäkseen aurinkoista 'jälkeen tuottaa lämpötila-alueet kaupunkien tietyllä läänin tai alue. Yksi pysähtyy ja ajattelee, 'vai' t 'pilvistä' ja 'enimmäkseen aurinkoista' sama? '
Vastaus on ei.

Useimmat sää ennustajat seurata asteikolla seuraavasti:

Aurinkoinen
Enimmäkseen aurinkoista
Puolipilvistä
Osittain aurinkoista
Enimmäkseen pilvistä
PilvinenEro vedetään sademäärän havaittu tiettynä päivänä: mitä enemmän sademäärä, korkeampi kosteus, sitä suurempi mahdollisuudet pilvistä.
'Enimmäkseen aurinkoista' ja 'pilvistä' liian lähellä toisiaan tulla sekava useimmille. 'Enimmäkseen aurinkoista' tarkoittaa yksinkertaisesti sitä pitempään aurinkoa kuin varjoisa taivas, kun taas 'pilvistä' tarkoittaa yleensä yhtä paljon pilviä ja aurinkoa. Voi olla, että on enimmäkseen aurinkoinen aamu, taivas voi olla pilvetön. Toisaalta, osittain pilvinen päivä voi tarkoittaa, että päivä olisi silti lämmin koska on vain pieni määrä pilviä taivaalle.
On olemassa useita tilejä, kuitenkin, että todetaan, että 'enimmäkseen aurinkoista' ja 'pilvistä' sääolosuhteet ovat pääosin samat. Itse asiassa jotkut meteorologit julkaisi paperin tukemalla väittämään. Mukaan niiden tutkimusten, molemmat ehdot kattavat keskimäärin määrän läpinäkymätön pilviä, jotka voivat vaihdella 45-75 prosenttiin.
Ainoa ero on, että 'pilvistä' käytetään antaessaan sääennusteen kerrallaan lähemmäs iltaan, kun taas 'enimmäkseen aurinkoinen' annetaan, kun raportit julkistetaan auringonnousu. Todellakin, sanomalla 'enimmäkseen aurinkoista' kerrallaan päivästä lähellä yöllä olisi hankala sekä katsojille ja sään toimittajille.

Teoreetikot viestintä ja katsojan tutkimus sopivat myös tähän järjestelmään sääennusteita. He ovat tehneet siitä kohta osoittaa, että ilmoittamalla 'enimmäkseen aurinkoinen' aamu kuulostaisi iloisempi katsojat aamun uutiset ohjelmia. Silloin tämä antaa heille elinvoiman ja positiivisuus sillä ne sävelmä nauttien aamupalapöydässä. Koska ilmeinen ja ei-murskata kuin se saattaakin kuulostaa, yksinkertaisesti sanomalla 'enimmäkseen aurinkoista' eikä 'pilvistä' on todettu, jotta yleisö iloisempi aikana auringonnousu.

Tämän mukaisesti, oli todella paperi esiteltiin American Meteorological Society, joka viittaa siihen, että sää ennustajat ja juontajat kiinni sanomalla 'pilvistä' riippumatta aikaan tuulettaminen sekaannusten välttämiseksi.
Loogisesti tästä seuraa, että televisiokanavilla ja lähetystoiminnan osoitti ulvonta protesti. Käyttäen 'enimmäkseen aurinkoista' olisi sopivampi kuin se houkuttelee lisää optimismia katsojilta ja Rouses positiivinen tunnelmia varsinkin viikonloppuna ennusteita.

Yhteenveto:

1. 'Enimmäkseen aurinkoista' on termi jota newscasters ilmoittaessaan sääolosuhteissa aikana aamuisin, ja 'pilvistä' käyttävät iltaohjelmat.
2. 'Enimmäkseen aurinkoista' ja 'pilvistä' on sama määrä prosentteina läpinäkymätön pilviä.