Ero Viisi tähteä ja Seven tähden hotelliViisi tähteä vs Seven tähden hotelli

Varsin pitkään, viiden tähden hotellit ovat tunnetaan parhaiten ylellinen niistä. Nyt useita hotelleja on myönnetty seitsemän tähteä. Edellinen luokitukset olivat asteikolla yhdestä viiteen, jossa viisi on korkein. Nyt seitsemän tähden hotelli sijoitus olisi kaikkein ylellinen hotelli maailmassa.

Mikä tekee siitä erilaisen?
Hotellit, kuten ravintoloita, elokuvia ja TV-ohjelmia, luokitellaan tähtiarvion. Hotellit ovat yleensä luokiteltu perustuvat ruoan laatu, sijainti, saavutettavuus, huone kokoja, mukavuudet, katsella ja saatavuutta ja laatua kuntosalit ja spa. Tähän mennessä ei ole ollut yhtenäistä hotelli ranking opas, minkä vuoksi erilainen vaatimustaso on maakohtaisesti.

Viiden tähden hotellit ovat luksushotelleihin ja enimmäkseen ruokaa kuuluisuuksia, korkeisiin poliitikkoja ja liike kumparelasku. Suurimman osan ajasta, yritysjohtajat yöpyä viiden tähden hotellit, kun ne ovat työmatkalla ja tapaaminen muiden sijoittajien. Toisaalta, seitsemän tähden hotelli sopii royalty ja miljardöörejä (ja heidän perillisensä), jossa on paljon rahaa. Rich yritysjohtajat pysyä seitsemän tähden hotelleja, mutta heidän oleskelunsa ei saa kytkeä liiketoimintaa. Seitsemän tähden hotellit ovat yleensä valittu lomanviettoon.

Hotelleihin tai viiden tähden hotellien valmistettu korkealaatuisesta materiaaleja ja ovat monimutkaisia ​​arkkitehtoniset. Enimmäkseen, 24 tunnin Huonepalvelu on saatavilla, pois gourmet ja henkilöstön suuri-to-vieras suhde. Huoneet ovat valtavat ja on sisustettu hieno sisustus. Huoneissa on ylelliset kylpytuotteet ja hygieniatuotteet, nopea internet-yhteys ja DVD-soitin. Useimmat viiden tähden hotellit pääsevät golfkenttä; spa ja wellness-keskus; allas ja tenniskenttä. Ylellisin huone viiden tähden hotelli on presidentin sviitti.Vaikka viiden tähden hotelli näyttää kaikki henkilö haluaa tuntea ylellinen, seitsemän tähden hotelli topit tätä. Ne ovat tällaisia ​​palveluja kuten Rolls Royce limusiini vieras kuljetuspalvelun, joka on 'Royal' suite sijasta 'presidentin' yksi ja kulta kalusteet.

Keskimäärin halvin tilaa kahdelle seitsemän tähden hotelli on $ 1.700 per yö. Tämä saa sinut ja seuralainen ylellinen viiden tähden hotellihuone kolme yötä. Burj Al Arab, yksi tunnetuimmista seitsemän tähden hotelli Dubai, Arabiemiirikunnat, on 780 neliömetriä Royal sviitti hinta on $ 28,000 per henkilö per yö. Hotellissa on upea kulta ja marmoriportaikot, mahonkihuonekalut, päämakuuhuone pyörivä pylvässänky katos, Hermes kehon tuotteita ja Rolls Royce, BMW tai helikopteri tai palvelua.

Henkilökunta seitsemän tähden hotellit tutki heidän saapuville vieraille. Tämän vuoksi asiakkaat ovat kaikkien tiedossa työskentelevät hotellissa, tehden oleskelun enemmän memorable.Five hotellin henkilökunta ei tarvitse tutkia niiden asiakkaiden lähinnä koska se ei ole osa mitä maksat heille ja myös se, että ne saavat suuremman määrä vieraita ja varaukset. Lisäksi hinnat seitsemän tähden hotelleista ovat korkeammat, joten se ei ole yllätys, että henkilökunta maksaisi huomattavasti enemmän huomiota heidän vieraansa.
Yhteenveto:

1. Viiden tähden hotelli on yleensä varakkaita ihmisiä kuten julkkiksia, yritysjohtajat ja poliitikot.
2. Vielä ylellinen on seitsemän tähden hotelli, joka antaa asiakkailleen 'kuninkaallisen' hoito.
3. hintaan $ 1.700, te ja toinen kumppani voi oleskella kolme yötä deluxe huoneen viiden tähden hotelli. Vuonna seitsemän tähden hotelli, tämä määrä on halvin per yö.