Ero Pumas ja Cougars Pumas vs Cougars

Kun puhutaan pumas ja cougars, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on villikissat tai vuoristo leijonat. Mutta muotimaailmassa, nämä kaksi sanaa viittaavat kahdenlaisia ​​naisia ​​eikä kissaeläimiä. 'Puma' ja 'puuma' ovat nimiä johtuvan naisia, jotka ovat heidän 30s, 40s ja 50s. Katsokaamme joitakin eroja puma ja puuma naisia.

Puuma, yleensä on nainen hänen myöhään 20s tai 30s, joka juontaa nuorempia miehiä, jotka ovat heidän 20s. Niitä pidetään ripustettu baareissa ja klubeissa. Heillä nykyaikaisimmat muodikas pukeutuminen ja rakkautta kuunnella trendikkäimmät musiikkia. On nähty, että puma naisten metsästää ryhmissä miehen heidän valintansa, enimmäkseen nuoret, yöksi. Nämä puma naiset voivat myös mennä Cougar naisten pimeään.

Nyt puuma naisille, että he ovat naisia ​​heidän 40 ja 50s. Nämä puuma naiset ovat hyvin kiinnostuneita nuorten miesten erityisesti alle 25-vuotiaita. Cougars eivät sitoudu mihinkään yhden miehen, ja he siirtyvät yhdestä toiseen. Puma naiset nähdään jonkin verran tehty niiden suhteet, kunnes ne täyttyvät. Cougar naiset voivat jopa nukkua kanssa monet miehet samassa joukko ystäviä.Pituisia, cougars ovat kypsempiä kuin puma naisia. Sinänsä cougars ei helposti esittää hyväksymään miehen ellei hän on tyytyväinen. Puuma nainen ei nukkua miehen ellei hän kokee, että hän on hänen liigassa.

Yhteenveto:

1. 'Puma' ja 'puuma' ovat nimiä johtuvan naisia, jotka ovat heidän 30s, 40s ja 50s.
2. 'Puma' yleensä on nainen hänen myöhään 20s tai 30s, joka juontaa nuorempia miehiä, jotka ovat heidän 20s.
3. Cougar naiset ovat naisten niiden 40s ja 50s ja jotka ovat hyvin kiinnostuneita nuorten miesten erityisesti alle 25-vuotiaita.
4. Cougars eivät sitoudu mihinkään yhden miehen, ja he siirtyvät yhdestä toiseen. Mutta puma naiset nähdään jonkin verran tehty niiden suhteet, kunnes ne täyttyvät.
5. Puma naiset nähdään ripustettu baareissa ja klubeissa. Heillä nykyaikaisimmat muodikas pukeutuminen ja rakkautta kuunnella trendikkäimmät musiikkia.