Ero CNBC ja Fox BusinessCNBC VS Fox Business

Liiketoiminnassa nopea, mutta luotettavaa tietoa on ratkaiseva. Monet liiketoimintaa koskevat päätökset tehdään muutamassa minuutissa, ja ihmiset tarvitsevat tarkkaa tietoa ympäri maailmaa tehdä suuria päätöksiä. Nykyään lähetysverkot on erikoistunut kanava, joka on kokonaan omistettu elinkeinoelämän. Sekä CNBC ja Fox Business kanavat kuuluvat samaan ryhmään kanavia. Nämä liiketoiminta-kanavat toimivat itsenäisesti ja toimivat kuin sisko kanavia verkkoon 'tärkeimmät uutiset jako.

CNBC (tarkoittaa kuluttaja News and Business Channel) ja FOX Business ovat kilpailijoita sekä satelliitti-tv ja kaapeli tuomaan rahoitus- ja talousuutiset. Molemmat kattavat myös kaupan tietoja kysymyksistä sekä osakemarkkinat kaikkialla maailmassa. Molemmat omistavat amerikkalaisten yritysten ja viestitään Englanti kielellä. Molemmat kanavat pidetään 'taloudellinen ja kaupan kanava käsivarsi' niiden uutiskanavat.

CNBC omistaa NBC Universal ja aloitettiin 17. huhtikuuta 1989. Se toimii NBC verkkoon ja on seuraava sisko kanavat: CNBC maailma, MSNBC, NBC, ja Weather Channel. CNBC on päämajansa New Jersey. Koska liiketoiminnan ja kaupankäynnin kanava, CNBC nähdään Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ollakseen lähetetään kaapeli- ja satelliitti-tv, CNBC on saatavana myös satelliittinavigointi Sirius ja Internet televisio.

Sen toisella puolella taajuuksia, on Fox Business kanava, uusi kanava omistama Fox Entertainment Group. Konserni puolestaan ​​omistaa Rupert Murdoch 's News Corporation. Fox Business kanava tarjoaa saman sisällön ja hoito (liike ja kaupankäynti) Yhdysvalloissa ja Australiassa. Fox Business kanavan ensimmäinen esitettiin 15. lokakuuta 2007. Sen pääkonttori on New Yorkissa Sisarmallinsa kanava Fox News.Sekä CNBC ja Fox Business kanava on sama yleisö demografiset C hyväpalkkainen ja korkeampi koulutettuja katsojille keskitulot ja kulutus teho ikävälillä 25 C 54. Mukana on myös onnistunut mainostajien. Fox Business kanava pyrkii keskittymään 'Main Street' sijasta CNBC 's' Wall Street. 'CNBC on paljon vanhempi kuin Fox Business kanavalle, ja se on suurempi yleisö, noin 400000 lukumäärältään. Samoihin aikoihin Fox Business kanava on saamassa vauhtia, ja on arviolta 100000 katsojille.

Molemmat kanavat on samanlainen resurssi. Niissä on sisältö ja resurssit 'The Wall Street Journal' ja 'New York Times.' 'The Journal' ja 'Times' on sopimus CNBC käyttää resurssejaan (sekä toimittajat ja sisällön) samalla omistaa News Corporation, Fox Business 'emoyhtiö. Sama pätee' New York Times ' koska se on sisällön jakaminen kanssa CNBC.

Yhteenveto:

1. Fox Business kanava ja CNBC ovat kilpailijoita sekä satelliitti- ja kaapeli-TV-kanavat liikemiehille ja yrittäjille. Molemmat kanavat on sama kohderyhmä ja demografinen profiili.
2. CNBC perustettiin aiemmin (17 huhtikuu 1989) verrattuna Fox Business kanava, joka perustettiin 18. lokakuuta, 2007.
3. NBC omistaa NBC Universal ja neljä sisko kanavaa. Fox Business, toisaalta, on Fox Entertainment Group koska sen omistaja ja on yksi sisarsivuillamme.
4. Molemmat verkot käyttävät Englanti kieli kuin keskipitkän ja tarkastellaan Yhdysvalloissa. CNBC voi seurata myös Kanadassa, kun Fox Business tuuletetaan myös Australiassa.
5. CNBC, ylivoimaisesti, on suurempi määrä katsojamääriin verrattuna Fox Business kanavalle.
6. CNBC on saatavilla myös Sirius, satelliitin radio ja Internet televisio-muodossa.