Ero South Beach ja Miami BeachSouth Beach vs Miami Beach

Miami Beach ja South Beach ovat maailmankuuluja rantoja. Jotkut voivat olla hämmentynyt kun puhutaan South Beach ja Miami Beach, sillä ne pitävät samaksi. Vaikka Etelä-ranta on osa Miami Beach, entinen yksi on tunnetumpi.

Miami Beach on Valliriutta, joka sijaitsee välillä Atlantin valtameren ja Biscayne Bay. South Beach on osa Miami. Välisen rajan kaksi uimarantaa on 23rd Street. Pohjois tämä linja on Miami Beach, ja etelään tätä kutsutaan Etelä rannalla.

Tunnetaan myös nimellä SoBe, Etelä ranta oli ensimmäinen aloitti viljelysmaata. Vuonna 1870 's, alue osti Henry ja Charles Lum kookos viljely. Maa nimettiin myöhemmin kuin South Beach. Kaupunki Miami hyväksyttiin vuonna 1915.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä South Beach ja Miami Beach on tyyppi turisteja joka vierailee nämä rannat. Miami Beach on suosimissa eliitin celebtrities. Toisaalta, Etelä-ranta on suosimissa vähemmän tunnettuja julkkiksia, ja pakene malleja.

South Beach, voi tulla aross hienompaa yökerhoja kuin Miami Beach. Verrattuna Miami Beach, South Beach on hyvin vanha ja pieniä hotelleja, joka lisää charmia rantaan. Yksi törmännyt isompi hotelli, kun yksi kulkee kohti pohjoista rannalle ja kohti pohjoisosissa Miami. Suurin osa hotelleista, ravintoloista ja yökerhoista Etelä ranta ovat walkable etäisyys.

Toisin kuin Miami Beach, South Beach sisältää joitakin parhaista rannoista, klubeja, ravintoloita ja ostoskatuja. Yhä useammat ihmiset haluavat yöpyä South Beach mieluummin kuin Miami Beach.Yhteenveto:

1. Miami Beach on Valliriutta, joka sijaitsee välillä Atlantin valtameren ja Biscayne Bay. South Beach on osa Miami.

2. Miami ranta on suosimissa eliitin celebtrities. Toisaalta, Etelä-ranta on suosimissa vähemmän tunnettuja julkkiksia, ja pakene malleja.

3. South Beach, voi tulla aross hienompaa yökerhoja kuin Miami Beach.

4. Verrattuna Miami Beach, South Beach on hyvin vanha ja pieniä hotelleja.