Ero Puerto Plata ja Punta CanPuerto Plata vs. Punta Cana

Oletko perehtynyt kohteisiin Puerto Plata ja Punta Cana? Ne ovat itse asiassa kaksi eri alueiden sisällä Dominikaaninen tasavalta. Koska molemmat ovat suosittuja lomakohteita, on usein sekaannusta kyseisten kahden alueen välillä. Jotkut ihmiset virheellisesti ajattelevat Puerto Plata ja Punta Cana synonyymeinä, mutta ne ovat itse asiassa kaksi erillistä trooppinen paratiiseja.

Let 's alkaa Puerto Plata. Puerto Plata on yleensä ajateltu olevan' vanhempi 'kuin Punta Cana kannalta hotelleista. Hinnat majapaikka Puerto Plata ovat myös alhaisemmat kuin Punta Cana. Kuitenkin Puerto Plata ei ole sen osuus kaunis ominaisuuksia, kuten: Casa Colonial Beach ja Spa, Barcelo Puerto Plata, ja Victoria Golf \u0026 amp; Beach Resort. Sukeltaminen on suosittua pitkin pohjoisrannikolla Puerto Plata, jossa on useita matalia riuttoja. Surffaus on suosittu urheilulaji pitkin pohjoisrannikolla.

Sen sijaan, Punta Cana on uudempi kohde kuin Punta Cana, koska monet hotellit ovat hiljattain perustettu ketjuja sinne. Koska miten Punta Cana on rakennettu viime vuosina, hinnat loma siellä ovat yleensä korkeampia kuin Puerto Plata.

Toisin kuin lähialueilla Puerto Plata, jossa merien väistyä paljon toimintaa ja retkiä, ympäröivät vedet Punta Cana yleensä rauhallisempi. Tämä voi valittaa enemmän joku, joka etsii rentouttavaa lomaa rannalla, yhden sijaan täynnä toimintaa. Kuitenkin Punta Cana, kuten Puerto Plata, on oma osuus hauskaa tekemistä. Punta Cana on tunnettu sen kauniit rannat, ja alueella 's useita matalia meren altaita tarjoavat kävijöille turvallisia paikkoja uimaan. Myös monet vesiurheilua ovat saatavilla Punta Cana' rannoilla.Yhteenvetona, Puerto Plata ja Punta Cana ovat molemmat kauniita paikkoja sisällä Dominikaaninen tasavalta. Kuitenkin tärkeimmät erot niiden välillä ovat:

1. Puerto Plata on vanhempi kuin Punta Cana, mikä tarkoittaa yleensä alhaisemmat hinnat lomapaketit Puerto Plata kuin Punta Cana.