Ero ehtoollinen ja päivällinenSupper vs Illallinen

Todellisuudessa ero ehtoollisen ja illallista ei ole vain kulttuurinen, vaan myös henkilökohtaisen määritelmä. Kaikkialla maailmassa, päivällisen pidetään varhainen ateria, joka syödään jonnekin neljätoista-seitsemäntoista, kun taas illallinen on myöhemmin aterian syönyt yhdeksäntoista-kaksikymmentäkolme. Tämä doesnt 't pätevät kaikissa kulttuureissa ja maissa, mutta se on suhteellisen varmaa, kun yrittää selvittää eroa.

Yhdysvalloissa, puhumme illallisen iltapala syöneet aikaisemmin, kun puhumme illalliselle kuin saman aterian syödään myöhemmin illalla. Kuitenkin Australiassa, päivällinen olisi kutsutaan tärkein ilta-aterian, ja illallinen olisi välipaloja ja ruokaa syödään myöhemmin illalla; jossa Yhdysvaltain kansalaisten kutsuisi myöhäisillan välipala.

Israelissa, koululaiset lähetetään koulua kaksi ateriaa. Noin 10 am ne harjoittavat lounas ja sen jälkeen noin 1 tai neljätoista (riippuen koulu) niillä illallista. Yhdysvalloissa me yksinkertaisesti kutsua tätä kaksi lounasta, tai kaksi välipala aikoja.

Illallinen on ensisijainen ateria syödään ennen iltapala. Ehtoollinen on ensisijainen ateria syödään päivällisen jälkeen. Lounas voi korvata illallisen monia, mutta meidän on muistettava, että ei kaikissa kulttuureissa toimivat kolme ateriaa päivässä aikataulu.

Tarkasteltaessa juurisanaan jokaisen aterian, voit päätellä parempaa ymmärtämistä. Sup on syödä kevyt ateria. Tämä voi tarkoittaa, että me sup kevyen aamiaisen, tai me sup kevyt iltapala ennen nukkumaan. Ruokailla on syödä raskaampaa, ensisijainen ateria. Niinpä, jos syömme raskaan aterian keskellä päivää, voimme teknisesti kutsua sitä illallisen. Jos ensisijainen ateria doesnt 't tapahtua vasta illalla, voimme kutsua tätä illallista.

Yhteenveto:

1. Illallinen syödään aikaisemmin.2. Ehtoollinen syödään myöhemmin.

3. Illallinen epäsuorasti maahan, kulttuuriin, ja ruokailutottumukset alueen.

4. Ehtoollinen on usein kutsutaan ateria syödään pimeässä.

5. Worldwide, joissakin maissa, ihmiset syövät useita kertoja päivässä, ja syödä illallista ennen iltapala toisena 'lounas'.

6. Kun syödä, syöt raskaampaa ensisijainen aterian.

7. Kun sup, syöt kevyempi ateria, joka ei ole tarkoitus olla ensisijainen aterian.