Ero Charlie Chaplin ja Buster KeatonCharlie Chaplin vs Buster Keaton

Charlie Chaplin ja Buster Keaton oli kaksi merkittävintä toimijoiden Silent Film Era. Molemmat näyttelijät olivat myös johtajia ja tehnyt hauska ja suosittu elokuvien aikansa. Kuten comedic toimijat, sekä työssä paljon toimintaa ja komedia niiden taistelevat, käynnissä, ja jahtaa kohtauksia.

Buster Keaton oli nimimerkillä Joseph Frank Keaton, yhdysvaltalainen näyttelijä. Keaton on tunnettu hänen monikerin, 'The Great Stone Face' johtuen ilmeetön ja tyyni ilme hänen esiintymisiä. Toisaalta, Charlie Chaplin oli nimimerkillä Sir Charles Spencer Chaplin, brittiläinen näyttelijä ja aikalainen Keaton. Toisin Keaton, Chaplin on tunnettu hänen ilmeikäs ilmeet, kehon kieli, ja käyttää tunteita.

Molemmat toimijat myös erilaisia ​​tyylejä suhteen tehdessään yleisön nauramaan. Keaton käytti tunteeton ilmaisua ja väkivaltaa. Keaton usein fyysistä komediaa. Samaan aikaan, Chaplin luotti kehon ja kasvojen liikkeet. Chaplin suoritetaan myös komedioita asetettu jokapäiväisessä elämässä tilanteissa. Hänen palaset oli yleensä enemmän juoni. Hänen tyyli oli tunnettu ilmeikäs tai realistinen komedia. Johtuen niiden tyylejä, Chaplin pidetään 'lämmin' koomikko kun Keaton on 'viileä' funnyman.

Sen lisäksi niiden komedian tyylejä, Chaplin ja Keaton ovat myös erilaisia ​​vahvuuksia. Keaton pidetään entistä parempia elokuvantekijä. Toisaalta, Chaplin oli parempi toimimisessa ja kirjallisesti comedic kappaletta.

Vaikka Keaton pidetään vakavana elokuvantekijänä, hän keskittyi hänen kappaletta hiljainen elokuvia. Chaplin puolestaan ​​jatkoi veneet osaksi Talkie Era kun äänet liitettiin elokuvia.

Mitä ulkonäkö, Chaplin on laajalti tunnustettu hänen Knalli, hänen tukka, ja hänen viikset. Täydellisenä vastakohtana Keaton säilyttänyt huoliteltu ulkonäkö nimikirjoituksellaan sianlihaa pie hattu.Henkilökohtaiseen elämään Chaplin ja Keaton oli myös erilainen. Chaplin oli vanhempi ja elivät pidempään vertailevissa. Hän oli syntynyt vuonna 1889 ja kuoli vuonna 1977 iässä 88. Samalla Keaton myös elänyt pitkän elämän. Hän on täyttänyt 70 kun hän kuoli vuonna 1966. vuonna hänen syntymästään oli 1895.

Chaplin oli 4 vaimoa ja 11 lasta vaikka Keaton ei ole lapsia hänen 3 vaimoja.

Chaplin, kuten brittiläinen aihe, sai otsikko Knight of British Empire panoksestaan ​​viihde ja elokuva. Koska henkilö, jolla tämä asema, hänellä on oikeus kutsua ja puututtava 'Sir.' Koska Keaton on Yhdysvaltain kansalainen, hän ei voi lahjoittanut että kunniaa.

Yhteenveto:


Sekä Charlie Chaplin ja Buster Keaton ovat hyvin tunnettu mykkäelokuva näyttelijät. Molemmat toimijat toimi myös johtajia omilla elokuvia. Molemmat miehet pysyivät suuri vaikutteita kohti tulevat sukupolvet koomikot ja esiintyjiä.

Yksi ero Chaplin ja Keaton on heidän kansalaisuutensa. Chaplin oli brittiläinen aihe taas Keaton on Yhdysvaltain kansalainen.

Chaplin on hyvin tunnettu ilmeikäs ilmeet ja kehon kieli. Hän käyttää myös tunteita tuoda naurua yleisölleen. Toisaalta, Keaton tunnetaan nimellä 'The Great Stone Face', eli hän oli aina tyyni ilme hänen elokuvia.

Keaton pidetään parempi elokuvantekijä kun Chaplin on parempi näyttelijä.

Chaplin on helposti tunnistettavissa hänen Knalli, tukka, ja viikset. Sen sijaan Keaton antoi lempeä ja kiillotettu näyttää hänen siisti hiukset ja sianlihaa pie hattu.

Chaplin oli vanhempi ja elivät pidempään kuin Keaton. Hän oli 88, kun hän kuoli. Keaton puolestaan ​​oli 70 kun hän kuoli keuhkosyöpään.