Ero Amtrak valmentaja ja Business ClassAmtrak Valmentaja vs Business-luokka

Amtrak on yritys, joka tarjoaa rautateiden palvelun USA. Vuonna 1971, ja Amtrak pääkonttori on Washington DC.

Amtrak junat tarjoavat kolme matkustaa tasoja kuin lentoyhtiöt. Ne ovat valmentaja tasolla, bisnesluokan ja ensiluokkaista. On olemassa muutamia eroja näiden kolmen luokkaa.

Verrattaessa valmentaja luokka kanssa bisnesluokan, myöhemmin yksi on enemmän palveluita. Mukavasti, bisnesluokan on rentouttavampaa kuin valmentaja luokka.

Niistä kolme luokkaa, valmentaja on halvinta. Valmentaja paikkaa sijaitsevat ylemmällä tasolla. Istuimien lepoasentoon ja on jalkatuet. Vaikka on olemassa saniteettitilat, pitäisi mennä alemmalle tasolle. Valmentaja luokka voidaan jakaa varataan valmentajien ja varauksettoman valmentajat. Ainoa ero varattu ja varattu on, että matkustajille, jotka ovat varanneet lippunsa varatuilla vaunussa on taattu paikka. On Toisaalta varauksettoman valmentaja, se on saapumisjärjestyksessä palvella perusteella.Verrattuna valmentaja luokka, business-luokan on enemmän jalkatilaa. Se on neuvottelupöydät ja tarjotin taulukoita, jotka voidaan taittaa alas, kun sitä ei käytetä. Tämä valmentaja myös lukuvalot, ilmainen juomia ja pistorasioihin. Bisnesluokan matkustajat saavat myös ilmaisia ​​sanomalehtiä.

Istuimet bisnesluokan ovat myös suurempia kuin paikkaa valmentaja luokassa. Lisäksi ihmiset, jotka matkustavat bisnesluokassa ovat hyvin lähellä kahvilassa. Bisnesluokan istuimia on sijoitettu eri alueilla.

Yhteenveto

Amtrak on yhtiö, joka tarjoaa matkustajien Rail palvelun USA.

Verrattaessa valmentaja luokka kanssa bisnesluokan, myöhemmin yksi on enemmän palveluita.

Business-luokka on rentouttavampaa kuin valmentaja luokka.

Valmentaja paikkaa sijaitsevat ylemmällä tasolla. Bisnesluokan istuimia on sijoitettu eri alueilla.

Verrattuna valmentaja luokka, business-luokan on enemmän jalkatilaa. Se on neuvottelupöydät ja tarjotin taulukoita, jotka voidaan taittaa alas, kun sitä ei käytetä. Tämä valmentaja myös lukuvalot, ilmainen juomia ja pistorasioihin. Bisnesluokan matkustajat saavat myös ilmaisia ​​sanomalehtiä.

Valmentaja luokka voidaan jakaa varataan valmentajien ja varauksettoman valmentajat.