Ero Flop ja Commercial jättäminenFlop vs. Kaupallinen jättäminen

Flopit ja kaupalliset epäonnistumiset ovat termejä, joita käytetään, kun jotain, joka on tuonut markkinoille on epäonnistunut. Suurimman osan ajasta ihmiset viettävät paljon rahaa mainontaan mainostaessaan tuotteitaan. Jotkut näistä pyrkimyksissä floppi tai päättyä kaupallisen epäonnistumisen. Molemmat ehdot voivat olla hieman hämmentävää yhteisen mies, ja suurimman osan ajasta he käyttävät sitä samassa merkityksessä. Mutta tosiasia on, että on olemassa hienoisia eroja näiden kahden välillä.

Mikä on kaupallinen epäonnistuminen? Se tarkoittaa, että tuotetta ei ole tuonut rahaa tuottajalle, mutta se olisi voinut olla hyvin kaupaksi.

Joten mitä sitten on floppi? Se tarkoittaa, että valmistaja ei ole menettänyt yhtään rahaa tuotteesta.

Esimerkiksi elokuva ei voida pitää flopin jos se on saanut hyvän suosiota yleisön ja kriitikot. Mutta nämä elokuviin voi kutsua kuin kaupalliset epäonnistumiset jos elokuva ei tuo merkittäviä rahaa henkilöille tuottanut. Kaupallinen vika on, jos taloudellinen tuotto ei mennyt, mutta missä tunnustamista olisi voitu mennyt.Elokuva ei voida pitää kaupallisen epäonnistumisen, koska se voisi ovat tuoneet rahaa tuottajille, mutta se voidaan katsoa floppi, jos yleisö ja kriitikot eivät suosiota sitä. Joten tässä elokuva oli taloudellinen menestys ei tukenut yleisön ja kriitikot.

Katsokaamme toinen esimerkki, joka voi auttaa selvittämään eroja kaupallisen floppi ja kaupallinen epäonnistuminen. Jos poplaulaja kutsutaan ulkomaille, ja jos monet ihmiset eivät osoittaudu messuilla, niin show on floppi. Jos promoottori ei ole myynyt tarpeeksi lippuja osoittavat, se voi olla kaupallinen epäonnistuminen kuin hän olisi menettänyt rahaa.

Yhteenveto:

1. 'Kaupallinen vika' tarkoittaa, että tuote ei ehkä ole tuoneet mitään rahaa tuottajalle, mutta se olisi voinut olla hyvin kaupaksi.
2. 'Flop' tarkoittaa, että valmistaja ei ole menettänyt yhtään rahaa tuotteesta.
3. elokuva ei voida pitää flopin jos se on saanut hyvän suosiota yleisön ja kriitikot. Mutta nämä elokuviin voi kutsua kuin kaupalliset epäonnistumiset jos elokuva ei tuo merkittäviä rahaa henkilöille tuottanut.