Ero Harrastukset ja harrastukset Etuja? vs harrastukset

Etujen tarkoitetaan asioita tai toimintoja, että henkilö on utelias tai huolissaan. Ne ovat aiheita tai ominaisuuksia, jotka herättävät hänen huomionsa. Ne voivat olla asioita, jotka joku tekee ajankuluksi tai vapaa-ajan toimintaa tai jotka hän haluaa olla ammattia. On olemassa erilaisia ​​etuja, että henkilö voisi olla innostunut.

Henkilö voisi kiinnostaa asioita tai toimintoja, joihin eläimiä, jotta hän voisi työskennellä tai löytää vapaa hoitoon ja eläinten kasvatusta. Hän saattaa olla etuja taiteen niin oikean työn hänelle olisivat ne, joihin kuuluu työskentelevät muotoja ja malleja. Hän voi myös viettää aikaa ja nauttia luoda taideteoksia.

Harrastukset, toisaalta, katso toimintoja, että henkilö tekee huvin ja rentoutumista. Ne ovat yleensä tehneet aikana hänen vapaa-aikaan tai aikoina, että hänellä ei ole mitään työtä.

'Hobby' hankittu nimensä puinen lelu nimeltään harrastus hevonen, joka oli ratsastanut kuin oikea hevonen. Ilmaisu 'ratsastaa yksi' s harrastus hevonen 'tarkoittaa seurata suosikki harrastus, joka johti käytön' harrastus ', kuten termi virkistys. Se on tehty huvin ja nautinnon, joten ei ole rahallinen palkinto sen käytäntö. Se voi sisältää toimintoja, kuten:

??? Keräily, johon liittyy hankinta kohteita, jotka kiinnostavat henkilö kuin postimerkkejä tai asioita, jotka kuuluisa henkilö omistuksessa.
??? Pelit, jotka ovat vapaa-ajan toiminta, johon liittyy henkinen ja fyysinen stimulaatio.
??? Ulkoilu kuten luhistua ja vuorikiipeilyä.
??? Näyttämötaiteen kuten laulua, tanssia, tai suorittaa magic.
??? Askartelu kuten valokuvausta tai tehdä koruja ja taidehankkeita.
??? Mittakaava mallinnus mikä on pienten jäljennöksiä tiettyjä asioita.
??? Cooking tai taiteen ruoanvalmistukseen kulutukseen.
??? Puutarhanhoito, joka voi olla sisätiloissa, vesi tai kontti puutarhanhoito.
??? Reading kirjoja, lehtiä, tai sarjakuvia.Henkilö 'etuja voi olla tulonlähde tai voi olla jotain, että hän ei vain ilman korvausta. Jos henkilö on kiinnostunut ruoanlaittoon ja haluaa luoda ruokia, hän voi joko valmistaa vain itselleen tai hänen perheensä tai hän voi tehdä se on tulonlähde.

Harrastukset kuten leima ja pelikorttia keräys ei voi olla tulonlähde henkilö, mutta on aikoja, että asiat kerätyt voidaan myydä. Harrastukset usein johtanut keksinnön ja löydön. Monet taivaankappaleita tietoonsa tähtitieteen tai harrastajat.

Yhteenveto:

1. kiinnostuksen ovat toimintoja tai asioita, jotka henkilö saattaa olla kiinnostunut tai huolestunut kun harrastaa asioita tai toimintoja, jotka ihminen tekee rentoutumiseen ja nautintoa.
2. Henkilö 's etuja voidaan erilaisia ​​ja voivat johtaa hänen tuottavan tuloja tai tehdä siitä tuloja, kun hänen harrastuksiin ei ole raha palkintoja.