Ero vaellustarvikkeetVaellustarvikkeet

Kun kuulet jonkun matkustaa valtavia etäisyyksiä vain kävelemällä ja tarkkailemalla luontoa, saatat kuulla häntä liian ylpeä vaellus seikkailu, vai onko se vaellus? No, jos kävelet kohti metsässä, jotka ovat vain lähellä talon, niin saatat olla vaellukselle. Mutta jos koskaan aiot matkustaa ympäri Himalajan vuoristot, niin se olisi suuri vaellus. Katso ero?

Vaellustarvikkeet ovat samoja siinä mielessä, että molemmat toiminta liittyy fyysisen liikkeen (ensisijaisesti kävely) kohti tiettyyn paikkaan. Kuitenkin se todella poikkeaa monin tavoin. Päällimmäisenä, vaellus on vapaa-ajan toimintaa, joka tapahtuu liikkumisesta hyvin tehty polkuja ja ihmisen tiet. Vaellus, toisaalta, tehdään haastaa yksi 's fyysistä kykyä, kestävyyttä, ja jopa hänen henkinen tai psykologinen kapasiteettia.

Nämä kaksi toimintaa poikkeavat toisistaan ​​myös intensiteettiä. Vaikka jotkut voivat väittää, että vaellus on yhtä rasittavaa kuin vaellus, se on edelleen yleensä tehdään kohtalaisen teholla. Vaellus on suurempi voimakkuus, koska se ei ainoastaan ​​vaatia osallistujan kulkea läpi perustettu teiden ja polkuja mutta myös kehittymätöntä maastossa. Tämän vuoksi vaeltajille yleensä käyttää enemmän laitteita, kuten kompassi, kartta, ja muita tärkeitä vaihteella. Ne yleensä saappaita vastakohtana retkeilijöille jotka yleensä käytä tavallisia kumitelakengillä. Koska intensiteetti vaellus toiminnan, osallistujat tarvitaan myös suunnattava perus selviytymiskeinoja ja ensiapuvälineet tekniikoita.Kun erottaa vaellustarvikkeet suhteen matkan, ero voi olla kaventunut hieman, koska molemmat toimet voivat olla joko pitkän matkan tai vain lyhyen matkan. Mutta vaellus on yleensä entinen. Lisäksi vaellus edellyttää yleensä käytön pakkaus eläimiä ja kantajat. Nämä ihmiset voivat kuljettaa laitteita tarpeen rakentaa pieniä leirejä. Ne voivat jopa olla tehtäväksi valmistaa ateriat jotta trekkers on kevyempi taakka ja keskittyä vain päästä määränpäähänsä.

Yhteenveto:

1. Vaellus on enemmän vapaa-ajan toimintaa, kun vaellus on haastavampaa.
2. Vaellus vaatii osallistujia tuomaan paremmin retkeilytarvikkeet ja myös henkiinjäämispakkaus hätätapauksia varten.
3. Vaellus liittyy liikkumisesta läpi haastavampaa polun vaihteleva maasto tyyppejä toisin vaellus, jossa polku on yleensä valmiiksi kartoitettiin.