Ero Bollywood ja HollywoodBollywood vs Hollywood

Bollywood ja Hollywood kaksi elokuvateollisuus, jotka tunnistetaan kansainvälisessä elokuvateollisuutta. Sekä tarrat ja kuvaukset molemmat viittaavat elokuvateollisuuden tai siihen liittyvien elokuvia, toimijat, käytännöt ja vastaavat.

Hollywood on pohjimmiltaan koko Amerikan elokuvateollisuuden, joka jakelee elokuvia maailmanlaajuisesti. Se on nimetty alueella Los Angeles, Kalifornia, joka tuli keskustassa elokuvastudioiden. Todettiin ennen ensimmäisen maailmansodan ja pidetään maailman 'johtavia ja vaikutusvaltainen elokuvateollisuuden. Hollywood tarjoaa kansainvälisiä tähtiä eri etnistä alkuperää ja kansallisuuksien. Sekä Hollywood-elokuvia ja tähdet tunnustetaan monet ihmiset ympäri maailmaa.

Toisaalta, Bollywood on yksi osa Hindi elokuva-alalla. Termi 'Bollywood' loi ja suosituksi aikana 1970 's kun Hindi elokuva ylitti Hollywood. Nimi on yhdistelmä Bombay (nyt Mumbai, sen paikka pitoisuus) ja' Hollywood '. Toisin kuin Hollywood, se ei perustu mihinkään paikka. Bollywood alkunsa 1930 's.
Hollywood-elokuvia tehdään suuressa mittakaavassa. Elokuvat ovat usein kahden tunnin pituinen erilaisia ​​tyylejä, teemoja, ja juoni linjat. Hollywood käyttää paljon teknologioita ja tekniikoita.
Jotkut Hollywood-elokuvia hyödyntää erikoistehosteita ja muun tekniikan tuotantoaan. Kalvot ovat yleensä Englanti elementtejä gore, veri, äärimmäinen tunteita, väkivaltaa, sukupuoli ja muut kiistanalainen teemoja. Myös jotkut elokuvia koskevia kysymyksiä monissa alueilla (paikallinen tai kansainvälinen) ja tyypit (sosiaalisia, poliittisia ja muut).

Elokuvat luotu Bollywood ovat usein perhekeskeistä ja vetoavat ihmisen herkkyyttä. Tyypillinen pituus Bollywood elokuva on kolme tuntia, kun mukaan väliaika. Hallitseva teemoja näitä elokuvia ovat musikaaleista suuret heittää ja useita laulu ja tanssi sekvenssit. Draama on myös jatkuva teema tämäntyyppisessä elokuvan. Käytettävät kielet näitä elokuvia ovat Hindi tai Hindish (yhdistelmä Englanti ja Hindi). Merkittävä kritiikkiä Bollywood-elokuvia on heillä on ennustettavissa ja johdonmukainen juoni. Tontit puuttuu myös luovuutta ja muoto eskapistinen viihdettä. On myös väitteitä, että Bollywood jäljittelee tonteista Hollywood-elokuvia.Tulojen, Hollywood hallitsee myynnin. Teollisuuden ansaitsee enemmän tuloja käyttämällä franchising-järjestelmän lisäksi tuloja todellinen elokuva. Elokuva on usein sidottu erilaiset muut mediat, kuten tv-verkoissa, kotivideoita, ja aikakauslehtiä. Hollywood-elokuvia on usein kansainvälinen kantaesityksiä. Tuotannon kannalta, Hollywood-elokuvia ovat kalliita eikä vain teknologiaan, mutta muut elementit elokuvan tuotannon. Mitä maailmanlaajuisesti elokuva, Hollywood garners 75 prosenttia kaikista elokuvan tuloista.

Bollywood myös tuottaa ja jakelee elokuvia kansainvälisesti mutta ei saa yhtä paljon huomiota tai ulottuvuus kuin Hollywood. Noin ulkomaille ovat suoraan kuluttajille tämän elokuvan alalla. Bollywood teollisuus tuottaa enemmän elokuvia, mutta kuluttaa vähemmän tuotantoa. Elokuva 'menestys tai tulokseen on riippuvainen teatterin tuloista ja musiikkivideoita että elokuva tuottaa. Lähes 50 prosenttia Bollywood elokuvia ei julkaistaan ​​suurelle yleisölle.

Yhteenveto:

1. Hollywood ja Bollywood kaksi elokuvateollisuus jotka jakavat erot keskenään.
2. Hollywood on vanhempi kuin Bollywood (ennen maailmansodan) ja se on nimetty maantieteellinen paikka. Sen sijaan, nimi 'Bollywood' on yhdistelmä 'Bombay' ja 'Hollywood'. Se alkoi 1930 's ja kukoisti 1970' s.
3. 'Hollywood' on termi, joka kattaa amerikkalaisen elokuvateollisuuden taas 'Bollywood' on vain osa Hindi elokuva. Kuitenkin Bollywood on suurin elokuvan tuottaja Intiassa.
4. Hollywood-elokuvia ja tähdet ovat tunnistettavissa ja vaikutusvaltainen kuin Bollywood-elokuvia. Myös Hollywood käyttää erikoistehosteet ja muut kehittyneen teknologian sen elokuvan tuotannon.
5. Hollywood käsitellään eri teemoja ja kysymyksiä, jotkut raja ihmisen herkkyyttä ja todellisuuden. Toisaalta, Bollywood keskittyy perhe, draamaa ja musiikkia.
6. Hollywood-elokuvia ovat myös lyhyempiä (kaksi tuntia), kun Bollywood elokuva on pidempi (kolme tuntia), ja mukana tulee väliaika.