Ero Tango ja Tango PlusTango vs Tango Plus

Nyt voit valita, haluatko mennä Tango tai Tango Plus, kun se tulee ilmalento varauksia. No, ennen kuin voidaan päättää valita Tango tai Tango Plus ostaessaan lentolippuja, sinun täytyy tietää, että päätös on yksinkertaisesti vaikuttaa ero näiden kahden ilma luokkaa.

Kun selaat Internetiä, näet, että useimmissa lennon foorumeilla ihmiset eivät näytä ymmärtävän suuria eroja Tango ja Tango Plus. Jotkut ihmiset vain huomauttavat, että te vain veloitetaan ylimääräinen $ 250 Tango Plus lippuja. Sitten tulet ihme, jos nämä ihmiset ovat itse asiassa huijataan, vai ovatko ne vain ei ole ymmärtää ylimääräiset paketit, jotka tulevat Tango Plus varauksia?

No, sinun täytyy ensin katsoa, ​​että ei ole mitään keinoa, että lentokoneen tilat ovat menossa eroavat merkittävästi, vaan muutamia muutoksia varauksia tai tilat tehdään niin mahtuu niitä, jotka maksavat enemmän.

Tarkasteltaessa ilma lentovaraukset kaavio, voit helposti nähdä, mitä Tango Plus varauksiin että Tango luokan doesnt 't. Under' samana päivänä lentokenttä muutosmaksua ', huomaatte, että Tango Plus maksut $ 50 taas Tango maksut $ 150 um. No, olemme varmasti oikealla tiellä, nyt olemme todenneet ensimmäisen eroa.

Lisäksi Tango Plus on saatavilla nopea lentoreiteille samana päivänä lentokentän standbys. Tämän paketin avulla voit muuttaa varauksen suoraan, joten sinun ei tarvitse odottaa lentosi pitkiä päiviä. Tämä varmasti tekee Tango Plus kannattava vaihtoehto, kun kaikki. Täällä, tulet huomaamaan, että on olemassa paljon lentojen välillä Montreal ja Toronto (Kanada). Et 't tarvitse odottaa kauan tuntia lennon. Sitä Tango Plus lentovarauksen olet oikeutettu muuttaa varauksen Executive luokan hytissä, kun taas Tango, tämä ei ole lainkaan mahdollista. Kun se tulee Tango Plus sinun ei tarvitse maksaa kehittyneen istuimen valintaa.Varmasti, muutos maksuja, jotka veloitetaan molemmat lentovaraukset tehdä Tango Plus kannattavaa, koska se on pienempi varaus muuttuu maksuja. Tästä huolimatta monet voivat sanoa, että se 's kaikki noin saavuttaa joitakin' status ', kun se tulee varaus Tango Plus. Tämä voi olla totta jossain määrin, niin yksi on punnita hänen voitot valitessaan Tango Plus yli säännöllisen Tango varaus. Jos et ole huolissaan lennon muutoksista ja asema sitten voisi mieluummin mennä Tango.

Nämä ovat varmasti joitakin eroja suhteen Tango ja Tango Plus:

1. lentokentälle muutos maksuja Tango Plus on vähemmän kuin Tango.

2. Tango Plus on saatavilla nopea lentoreittejä, kun taas Tango isn 't