Ero Jetta ja PassatJetta vs. Passat

Päällimmäisenä on parasta kuvata mitä Jetta ja Passat todella on. Molemmat automallit ovat itse asiassa kaksi erilaista autoa valmistama Volkswagen. Ylimääräisenä keskustelun, on parasta kuvata kaksi mallia samaan aikaan, kun he olivat huipussaan (2006). Tässä artikkelissa myös määritellään yksityiskohtaisesti eroja Jetta GLI ja Passat 2. 0T.

Volkswagen Jetta alunperin aloitti mahtua sedan markkinoilla, mutta se on tuskin yli kapealla pienempi tyyppi perheauto. Tähän mennessä tämä automalli on markkinoitu eri sukupolvien, kuten Atlantic, Jetta City, Fox ja Vento mm. Oikeastaan ​​oli aika, jolloin Volkswagen nimetty autonsa mukaan eri tuulet, ja että 'siksi Jetta on todella germaaninen termi, joka tarkoittaa' jet stream '.

Toiseksi Passat on toinen automalli Volkswagen. Toisin kuin Jetta (kompakti tai jokseenkin pieni perheauto), Passat todella kuuluu keskellä tai suuremman luokan perheen autoa. Että 'takia monet autojen ystäville dub tätä mallia kuin' venytetty Jetta '. Mitä alkuperä automallin' nimi, Passat on toinen germaaninen termi, joka kirjaimellisesti käännettynä 'pasaatituuli.'

Mitä tulee tyyli, Passat ylpeilee 'ei niin vaikuttava' kojetaulun. Todellakin, tämä on suuri plus on kulmikasta paneelin perustamiseen Jetta. Lisäksi sanotaan, että enemmän kuljettajat arvioida Passat kuin, esteettisesti, sitä enemmän kaunis auto kuin Jetta, aivan erityisesti sen uudempi versio, joka nähdään olevan enemmän tyylikäs ja trendikäs kuin sen tyylikäs edeltäjänsä.

Matkustajamäärillä majoitus, Jetta voi olla voittaja. Johtuen auton 's kokoa, Passat on suurempi runko, mutta sen takana sanotaan olevan huonommat kuin Jetta. Se johtuu siitä, että Jetta' s takaistuimilla ei asennettu niin lähelle auton lattialle. Tuloksena on parempi näkymä edestä niille istuvat takana, ja mukavampaa jalkatilaa. Käänteisesti Passat 's takaistuin on hieman asennettu liian lähelle lattiaa, joten reisi tukea köyhempiä ja pääntuet edessä auton istuinten estää mieltä. Lopuksi kaikki nämä ominaisuudet, on ilmeistä, että Passat on enemmän kallis, noin pari tuhatta dollaria enemmän kuin Jetta.Yhteenvetona, vaikka Jetta ja Passat ovat kaksi rohkein autoja Volkswagen, ne ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​johtuen seuraavista syistä:

1. Etymologisesti Volkswagen 's Jetta tarkoittaa' jet stream ', kun taas Passat käännettynä' pasaatituuli '.

2. Jetta on suhteellisesti pienempi, tai hieman lyhyempi, kuin Passat (venytetty Jetta, noin 9 tuumaa pidempi).

3. Passat ei ole asettaa kojelaudan, kun taas Jetta on blocky paneeli.