Ero Oyster Card ja matkakorttiOyster vs Matkakortin

Kun teet Lontooseen, suunnittelu paikallinen liikenne on tärkeä kaikenlaisille matkailijoille. Oyster ja matka kortit ovat kaksi hyvää vaihtoehtoja matkailijoille. Riippuen tarpeet ja vaatimukset, se on ihanteellinen valita joko Oyster ja matkakortin.

Jokaista point-to-point matka Lontoossa ja maanalaisen matkustaminen minkä tahansa kahden aseman, erillistä liput pitäisi ostaa matka-. Siksi joka kerta kun aluksella kuljetuksen täytyy ostaa lipun. Kaikenlaiset joukkoliikenteen, matkustajan pitäisi ostaa lippuja erikseen. Lujittaakseen ja moninkertaisen lippuostoksiin julkisen liikennejärjestelmän, hallitus esitteli matkakortti vuonna 1981.

Matkakortti tuli helpotus, koska se on helppo välinen liikenne lipunmyynti malli rajoittamaton käyttö julkisen liikenteen Lontoossa. Travelcards käytetään halutun matka ajaksi, yhdestä päivästä, viikon tai vuoden ajan. Travelcards tulostetaan paperille upotettu magneettinen nauhat. Kustannukset perustuvat missä se on ostettu, tai voimassaoloaika.

Kun matkakuluihin koodataan ennalta maksettu uudelleenkäytettäviä sähköinen kortti, sitä kutsutaan Oyster. Käynnistettiin vuonna 2003, Oyster sai matkustaessaan suurempi London miellyttävän hop. Oyster-kortti käyttää radio frequency identification sen käyttöön. Oyster eivät ole uusia liikenteen maailmassa; kaltaiset kortit ovat saatavilla Malesiassa C Touch n Go, sekä Octopus kortti Hongkongissa.Tällä tavoin suunniteltu, kun korttia käytetään julkisen liikenteen, lukija ottaa tarvittavat tiedot kortilta. Kortin käyttäjä voi ladata kokonaiskustannukset milloin tahansa useista Oyster päätelaitteita. Tämä kortti edistetään helppo kuljettaa, ja sitä voidaan käyttää eritasoisten matkajärjestelmiä sisällä Lontoossa, mukaan lukien Light rautateillä, yli maakuljetusten, raitiovaunut, jokilaivalla palvelut, rautatie- palvelut, maanalainen kuljetus- ja linja-palveluja.

Kun ostat kortin, maksettu määrä ladataan Oyster Card. Vain silloin, kun kortti on käytetty matka, kortti määrä on käytetty. Tämä kortti on joustava ja päivä 's matka, ja ei-peräkkäisiä matkapäiviä. Näin yhden päivän matkoja ja yhden matkat ovat taloudellisempia kanssa Oyster Card. Oyster annetaan myös päivittäin korkit, ja tämä on, kun pakokaasu määrä lastattu kortille, mutta sinun ei tarvitse maksaa enempää matka tuona päivänä. Tämä päivittäinen korkki sijoitetaan alle yhden päivän 's matkakorttia.

Yhteenveto:

? Voit käyttää osteri kortin, sinun täytyy maksaa talletus, kun TravelCard voi ostaa ilman talletusta.
? Oyster korttia voidaan käyttää vain paikoissa, joissa on kiinteät lukulaitteet. Matkakortti ei ole rajoituksia.