Ero kahden ja kahden hengen huoneKahden vs hengen huone

Ajettaessa tai hotellihuonevarauksiin, ihmiset usein törmännyt ehdot hengen ja kahden hengen huone. Useimmat matkustajat ajattelevat kaksi samaksi kuin twin tarkoittaa kahta ja hengen tarkoittaa myös kaksi. Vaikka Twin ja kaksinkertainen viittaa numero 'Two', on ero hengen ja kahden hengen huone hotellissa terminologiaa.

Hotellin terminologia, kahden ja kahden hengen huoneita tarkoittaa kahta huonetta eri tilat. Double viittaa huoneeseen, jossa olisi vain yksi suuri vuode ja kahden hengen huoneessa, olisi kaksi pientä vuodetta.

Kahden hengen huoneessa, sängyt ovat erillisiä jossa kuin kaksinkertainen ei ole erotettu sängyn. Parit yleensä mieluummin kahden hengen huonetta. Toisaalta, kaksi tyttöä tai kaksi kaveria matkustaa menisi hengen huoneessa vaan sitten kahden hengen huone.

Kun perhe matkustaa, äiti ja isä veisi hengen huoneessa ja lapset voivat majoittua kahden hengen huoneissa.

Kahden hengen huoneessa, ei jakamista sängyn taas kahden hengen huone, sänky on jaettu.

Toisin kuin kahden hengen huone, kahden hengen huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan myös kutsutaan sänkyä. Mutta kahden hengen huoneessa, on vain yksi sänky. Kahden hengen huone voidaan myös sanoa olevan joilla avioliittoa vuodetta taas kahden hengen huone koostuu yksi pieni vuodetta.

Ihmiset usein virhe välillä kahden ja kahden hengen huone sisäänkirjautumisen hotelleja. Jotkut hotellit voivat käyttää termiä hengen huoneessa tarkoittaa kaksi henkilöä huoneessa. Matkalla parit pitäisi aina tarkistaa tai ne voidaan ottaa erillistä vuodetta hengen huoneessa.Yhteenveto

1. Double viittaa huoneeseen, jossa olisi vain yksi suuri vuode ja kahden hengen huoneessa, olisi kaksi pientä vuodetta.

2. kahden hengen huone, sängyt ovat erillisiä, jos sillä on kaksinkertainen ei ole erotettu sängyn. Parit yleensä mieluummin kahden hengen huonetta.

3. Toisaalta, kaksi tyttöä tai kaksi kaveria matkustaa menisi hengen huoneessa vaan sitten kahden hengen huone.

4. hengen huoneessa, ei jakamista sängyn taas kahden hengen huone, sänky on jaettu.

5. Kahden hengen huoneessa voi myös sanoa olevan joilla avioliittoa vuodetta taas kahden hengen huone koostuu yksi pieni vuodetta.