Ero Coach ja talousValmentaja vs Economy

Etsittäessä mukavampaa lentomatkustamisen kokemusta oikean arvon matkustajille 'rahaa, lentoyhtiöt ovat myyneet lentoliput hinnat mukaan vaihtelevia tasoja lentomatkustuksen mukavuuksia tai huoneissa. Tämän, termejä kuten' talous 'ja' ensimmäisen luokan 'esiin. Mutta mitä' s hämmentävä on, että jotkut yritykset aseta 'valmentaja majoitus' liiketoiminnassaan. Joten mitä tämä 'valmentaja' taso lentomatkojen, ja miten se eroaa 'talous' luokka?

Yleensä suurin osa lentoyhtiöiden pitää kumpaakin valmentaja ja talouden luokat yhtenä ja samana. Sellaisenaan ne käyttävät kahta vaihtoehtoisesti. Se on halvin lentoyhtiö majoituksen ja on suurin hyttialueen miehittää useimmat tasossa. Suurin osa matkustajista matkustaa kautta talouteen tai valmentaja luokka, koska sen halvempaa lentoliput hinnat. Koska itse asiassa, pricier ensimmäisen luokan sanotaan lisäävän matkustajien jalkatilaa vain 25 prosenttia enemmän joskin enemmän viihdetarjontaa.

Normaali turistiluokan jalkatilaa on sisällä 28-34 tuumaa, kun taas leveys paikkaa vaihtelee 16-18 tuumaa. Palvelut ja mukavuudet tarjotaan tässä luokassa vaihtelevat lentoyhtiön toiselle. Mutta perinteisesti tämä majoitus taso tarjoaa jo juomaa ja ruokaa valintoja matkustajille.

Flight tyypit riippuvat pituudesta matka-aika: lyhyen matkan lentoja (kolme tuntia tai vähemmän) ja kaukoreiteillä (yli kolme tuntia, keskimäärin kuusi tuntia). Siinä tapauksessa, että matka on tarkoitettu pitkän matkan, muutama yritys luoda erityinen majoitusta, joka on lähes lähellä standardin ensimmäisen luokan C premium turistiluokassa. Tämä majoitus lisää hieman enemmän tilaa ja luultavasti enemmän viihdetarjontaa verrattuna säännölliseen talouteen. Kun tämä on käytettävissä, alempi luokka on joko kutsutaan selkeästi joko 'talous' tai 'valmentaja luokka.'Toiset väittävät, että sanat ovat eri kannalta alueellisen käytön. Turistiluokassa käytetään usein Englanti ilmaisujen kun valmentaja luokka on enemmän amerikkalaistettu terminologiaa. Lisäksi jotkut usein lennon matkustajat myös sanoa, että termi 'valmentaja' käytetään viitaten todelliseen matkustamossa tai alueen tason. Sitä vastoin 'talous' on enemmän ostaa rajoitus kuin jos teit 21 päivää etukäteen ostaa. Siitä huolimatta, tämä puoltaa yhteistä käsitystä, että talous paikkaa sijaitsevat valmentaja luokka hyttiä.

Historiallisesti termi 'valmentaja' on alun perin tarkoittanut erityistä tai enemmän tuottoisa luokan majoitusta vaunuille 15-luvulla. Tätä termiä käytetään myös rautateitse 17-luvulla, jossa vain rikkaat luokan olisi varaa matkustaa junalla. With kaupallisen lentoliikenteen, termi näyttää alennettu muistuttamaan turistiluokassa.

Yhteenveto:

1. 'Economy' on termi yleisesti käytetty jonka Englanti puhuttaessa halvin tyyppi lentoyhtiön tai vastaava, kun 'valmentaja' on amerikkalaistettu aikavälillä.
2. Joidenkin mukaan 'talous' tarkoittaa istuinta tai ostaa rajoitus kun 'valmentaja' on todellinen matkustamossa tai alueen tason.
3. 'Coach' oli tavallisesti maineikas istuin luokan rikkaiden kulkevan vaunuihin tai kouluttaa takaisin 15.-17-luvuilla.