Ero Abercrombie ja HollisterAbercrombie vs. Hollister

Valtakunnassa vaatteet, yksi nimi usein pintoihin mielissä enemmän maineikkaan ostajille. Kyllä, se on ehdottomasti Abercrombie ja Fitch (A \u0026 amp; F). Tämä on yksi niistä korkea käsite merkkejä vaatteita, että ihmiset usein unta olla. Lisäksi on olemassa muita merkkejä vaatteita, jotka äskettäin esiin juuri ennen kynnyksellä 21. vuosisadan; joista kaksi ovat Hollister ja Abercrombie (kaksi kolmesta tytär yhtiöiden A \u0026 amp; F). Nyt on jonkin verran sekaannusta näiden kahden merkkien, ja syy on todennäköisesti koska ne omistaa sama yhtiö, tai avainhenkilöiden.

Todellakin, Hollister vaatteet yhtiö on suurin tytär, tai toissijaista, Abercrombie ja Fitch. Mutta toisin kuin teknisen määritelmän tytäryhtiö, Hollister todella toimii enemmän kuin jako Abercrombie ja Fitch. Se ei toimi itsenäisesti emoyhtiöltään. Muut tytäryhtiöt Abercrombie ja Fitch ovat: Gilly Hicks ja Abercrombie itse. Jälkimmäinen ei ole sama kuin Abercrombie ja Fitch. Se on itse asiassa sen lapsi version. Markkinoidaan kanssa tagline 'klassinen viileä', Abercrombie lapset tai yksinkertaisesti Abercrombie, on paljon nuorempi painopiste kuin Hollister.

Suhteen markkinoinnin ja valmistuksen painopiste, Hollister silmät enemmän lukion ja puolivälissä teini ostajat, erityisesti niitä vuotiaita 14 ja 18. Sen sisaryhtiö, Abercrombie, silmät enemmän paljon nuorempi joukko kuluttajia, tai muoti puhaltimet , kuten ne esiteineistä keski-ikäinen teini 7.-16-vuotias.

Mitä tulee yrityksen historiaa, emoyhtiö Abercrombie ja Fitch on pitkään ollut perustettu, jo vuonna 1892. Sittemmin se on laajentunut ja vakiintunut monia suuria pääkonttorin ympäri maailmaa, joiden yrityksen koon yli 10000 työntekijää ja yhtiö arvoinen yli $ 3000000000dollaria tasalla. Sen tytäryhtiöt Hollister ja Abercrombie kaikki auttaneet A \u0026 amp; F korkeuksiin näinä päivinä, ja kaksi perustettiin hiljattain, viime heinäkuussa 2000, ja 1998 osalta.Kaiken kaikkiaan se 's valinta mitä vaatemerkin te' ll ostaa. Niin kauan kuin se on oma henkilökohtainen valinta, tai vaatteita, jotka on oikea ikä, ja sinulla on rahaa ostaa sitä, sitten mennä eteenpäin ja napata omat Abercrombie tai Hollister vaatteita. Yhteenvetona:

1. Abercrombie on pienempi A \u0026 amp; F tytäryhtiö kuin Hollister.

2. Abercrombie perustettiin hieman aikaisemmin kuin Hollister.