Ero Theatrical ja Luokittelematon versiotTheatrical vs Luokittelematon versiot

Elokuva-alan, elokuvien arvioija, jotta vanhemmat saavat etukäteen tietoa ja ideoita siitä, mitä sisältöä elokuvia tai elokuvat ovat. Se auttaa heitä päättää, onko elokuva sopii heidän pikkulapsille. Jotkut vanhemmat ovat hyvin herkkiä, mitä heidän lapsensa katselevat, ja siksi elokuva luokitukset ovat tarpeen. Nämä luokitukset voidaan nähdä elokuvan mainoksia. Väitteet elokuvia Motion Picture Association of America (MPAA) ovat vapaaehtoisia. Kanssa tai ilman luokitukset, elokuvantekijät voivat silti edistää niiden elokuvaa.

On olemassa paljon tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa elokuvan 's luokitus, kuten; käyttämää kieltä, seksuaalista tai alastomuutta sisältöä tai väkivaltaa. Nämä tekijät ovat asioita hallituksen harkitsee valitessaan mitä luokitus tietyn elokuvan pitäisi olla. Siellä viisi arvosanat yhteensä. ensimmäinen on 'yleisöt', joka tarkoittaa, että kalvo sopii kaikenikäisille. 'Parental Guidance', tämä luokitus on elokuville että on jonkin verran materiaalia, joka ei ehkä sovi pienille lapsille, mutta se on jopa vanhemmat päättää ne antavat lastensa nähdä elokuvan tai ei. 'PG-13' elokuvat ovat elokuvia, jotka ovat yli rajojen 'PG' rating mutta eivät ole 'Rajoitettu' luokkaan. 'Rajoitettu 'kiellettyjä elokuvia sisältävät aikuisten materiaalia, että vanhemmat eivät ehkä halua lastensa nähdä.' NC-17 'on luokitus, joka kieltää alle 17 katsomaan elokuvan. Joitakin filmejä ei toimitettu MPAA tarkistettavaksi ja siksi luokitellaan kuten 'ei luokitusta.' Olen ollut luokiteltu tässä ei ehdota mitään sen sisällöstä. Mainittu arviota tai luokkia luokitella elokuvia että näemme teattereissa ja siksi ne ovat teattereissa version elokuvia.

Jotkut ihmiset sekoittavat 'Arvosana' Elokuvien 'Luokittelematon' niistä. Ne ovat kaksi eri luokkaa. Kuten edellä mainittiin, 'Not Rated' elokuvat ovat niitä, jotka ei ole toimitettu MPAA luokitukset. Films, että elokuvantekijät valmistunut toimitetaan MPAA tehdään arvioita ja saada niiden luokituksia ennen kuin ne näkyvät teattereissa. Joskus näitä elokuvia on luokiteltu 'NC-17.' Tällaisissa tilanteissa, jotkut elokuvantekijät tehdä joitakin muutoksia elokuvan niin, että MPAA tulee arvioida niiden elokuva eri tavalla. Jotkut kohtaukset on voitu muuttaa tai jopa poistaa. Ne tekevät niin, että jopa nuoremmat mahdolliset katsojat voivat nähdä elokuvan. Tämä antaa elokuvantekijät enemmän mahdollisuuksia markkinoida elokuva, mikä myydä enemmän lippuja. Kun elokuvaa esitetään teattereissa, poistettuja ja muokattu kohtaukset laitetaan takaisin elokuvaan. Tämä versio elokuvan on nyt, mitä me kutsumme 'Luokittelematon' versio tai joskus kutsutaan 'johtaja' s Cut '. Tämä painos elokuva on usein myydään DVD.Joten, pohjimmiltaan, elokuva 's' Luokittelematon 'versio on sisältöä se, että ei nähty teattereissa ja siksi se on sensuroimaton versio kyseisen elokuvan. Toisaalta, sensuroitu versio on yksi kutsumme teatterin versio.

Yhteenveto:

1. teatteri versio on tarkka elokuva elokuvantekijät toimitetaan Motion Picture Association of America (MPAA) ja oli mitoitettu ja esitetään teattereissa. 'Luokittelematon' versioita ovat ne, ne tuottavat ja sisältävät poistettuja kohtauksia, jotka saattavat ovat ansainneet ne tiukempi luokitus jos toimitettu MPAA.
2. teatteri versio on suurelle yleisölle, kun 'Luokittelematon' versio on vanhemmille ja kypsempiä katsojia.
3. Theatrical versiot ovat sensuroitu versioita. 'Luokittelematon' version tai 'johtaja' s Cut 'on sensuroimatonta yksi.