Ero Village Life ja City LifeVillage Life vs City Life

Vartuin kylässä, viettänyt lapsuuteni siellä, kunnes lukiosta. ? Koska ei ollut mitään tai korkeakoulun kyläämme, minun täytyy mennä kaupunkiin edelleen opintojani. ? Muistan niin innoissaan siirtymistä kaupunkiin ja mitä 's varannut minua siellä, on ollut mielessä koko kesän.? Se oli ensimmäinen kerta minun olla pois kylä, joka on koti minulle, sillä kaikki minun 17 vuotta.

Kuten tuli kaupunki, toisin kuin paikka olen jäänyt ja yksi olen syöttämällä oli hyvin silmiinpistävää. ? Puut, jotka ovat seisoi yli minun kylä on löydy mistään tässä paikassa betonia. ? Ja autoja! ? On aivan liian monet heistä, eri värejä ja malleja; muitakin ajoneuvoja liikaa. ? Katu tuntui kuhisee niitä.

Me yleensä vain käveli ympäri kylää, joskus polkupyörällä tai moottoripyörää. ? Kaupungissa, ihmiset aina ratsastaa linja tai taksit tai autoja, jotka belch savua, joka sai minut voimaan pahoin. ? Itse asiassa, kun vain muutaman kuukauden, olen kehittänyt yskää, joka johtui epäpuhdas ilma. ? Ilmaa kylä oli niin raikas ja puhdas, ja sen sijaan savun oli kukkien tuoksua ja ruohoa, että kaipasin niin paljon.

Toinen asia, olen huomannut, että kaupunki oli, että ihmiset olivat vähemmän ystävällisiä kuin kylässä. ? Kyläämme, kaikki tuntee kaikki ja ne ovat aina valmiita auttamaan toisiaan. ? Ihmiset ovat myös kunnioitetaan toinen 's omaisuutta.? Itse asiassa emme lukita ovet ja jätämme ikkunat auki yöllä, mutta emme koskaan menetä mitään.? Kaupungissa, ihmiset ryöstää teitä vaikka ovet ovat lukossa.Vaikka on olemassa paljon suuria kauppoja kaupungissa ja se tarjoaa recreations että ei löydy kylässä, yksinkertaisia ​​asioita, jotka teimme samalla pois aikamme kylässä olivat niitä, jotka olen kaipuu. ? Uida joen tai meren ystävien, kalastus niitä tai vain puhua keskenämme täysikuun, näppäilyä kitara ja laulu.

Mutta jos olet sairas, kaupunki on, josta löydät parhaat sairaaloille ja lääkäreille. ? On monia asiantuntijoita verrattuna yleislääkäri, joka on määrätty kyläämme. Vakavat sairaudet vaatisi meitä menemään kaupunkiin lääkitys.

Yhteenveto:
1. Kaupunki on Usein ylikansoitettu kun on vain pieni joukko ihmisiä asuu kylässä.
2. Kaupunki on saastunut, kun kylä on puhtaampaa ilmaa ja vettä, on vähemmän melua, ja on paljon puita ja kukkia.
3. Ihmiset kaupungissa ovat vähemmän ystävällisiä kuin Kyläläisistä.
4. On monia rakennuksia ja ajoneuvoja kaupungin verrattuna kylään.