Ero Eastern Time Zone ja Keski aikavyöhykeEastern Time Zone vs. Central aikavyöhyke

Kaikkialla maailmassa on eri aikavyöhykkeet, joita käytetään erillisiä alueita perustuu auringon ja kierto ja kierrosten maapallon. Pohjois-Amerikassa, nämä aikavyöhykkeet on nimetty perustuvat niiden maantieteellinen sijainti. On Itä aikavyöhyke, Keski aikavyöhyke, Mountain aikavyöhyke ja Tyynenmeren aikavyöhyke Yhdysvalloissa. Kukin näistä aikavyöhykettä jakaantuu maantieteellisesti, jotta se sopisi paremmin alueet, jotka saavat valoa tiettyinä aikoina. Itäinen aikavyöhyke on tunnin edellä Keski aikavyöhykkeen. Joten jos se on 20:00 Itä aikavyöhyke, se on 19:00 Keski aikavyöhykkeellä.

Itäinen aikavyöhyke kulkee itärannikon Yhdysvalloissa mukaan lukien kaikki valtiot, jotka koskettavat Atlantin valtameren. Maine alas Florida ja poikki paikkoihin, kuten Georgia ja Michiganissa, ne ovat kaikki tällä aikavyöhykkeellä. Se ulottuu myös etelään Karibian ja pohjoiseen osassa Kanadaa. Keski aikavyöhyke kulkee vasemmalla puolella Itä aikavyöhykkeen toteaa. Nämä ovat alueita, jotka eivät kosketa Atlantin. Nämä valtiot vaihtelevat Minnesota Louisiana ja Texas ja Illinois Kansas. Tämä aikavyöhyke ulottuu myös lisää osiin Kanadan ja kattaa paljon Meksikossa. Itä aikavyöhyke on lyhennetty 'EST' tai itärannikon aikaa, ja se on ensimmäisen aikavyöhykkeen kohtaat itäpuolella maan. Kuten Itä aikavyöhyke, voit lyhentää Keski aikavyöhyke käyttämällä 'CST' tai paikallista aikaa.Itäinen aikavyöhyke on viisi tuntia takana Coordinated Universal Time ja tekee seurata kesäaika kertaa samoin. Sähköpostit, joita lähetetään ihmisiä tässä aikavyöhykkeellä, siellä on -0.600 otsikossa. Tämä on ilmoittaa vastaanottajalle, että on itse asiassa aikaero. Keskusyksikkö aikavyöhyke on kuusi tuntia takana Coordinated Universal Time ja seuraa myös kesäaika kertaa. Sähköpostit tällä kertaa vyöhykkeen heijastavat -0500 otsikossa kuin ilmoituksen vastaanottajalle, että tämä on silloin, kun sähköposti on peräisin. Niille Kanadassa ja Meksikossa, Itä aikavyöhyke kutsutaan Tiempo del Este espanjaksi ja Heure Normale dl 'Est ranskaksi. Espanjan nimi Central aikavyöhyke on Tiempo Centrale Estandar ja ranskaksi se on Heure Normale du Centre .
Vaikka molemmat aikavyöhykettä käytetään samalla tavalla, erottaa aikaa, ne eivät ole samankaltaisia ​​muita tapoja.
Yhteenveto:

1. Itä aikavyöhykkeen ja Keski aikavyöhykettä käytetään erillisiä aikaa perustuen maantieteellisiä eroja. Itäinen aikavyöhyke on tunnin edellä Keski aikavyöhykkeen.
2. Itä aikavyöhyke vaikuttaa valtiot, jotka ovat rannikolla Atlantin osissa Kanadassa ja Karibialla. Keski aikavyöhyke vaikuttaa valtiot, jotka ovat in-itäisen aikavyöhykkeen ja Mountain aikavyöhyke, osassa Kanadaa ja paljon Meksikossa.