Ero Kingfisher ja Kingfisher RedKingfisher vs. Kingfisher Red

Intia on maa antiikin salaisuudet ja mielenkiintoisia ihmisiä. Maassa on värikkäin uskonnollisen järjestelmän tarinoita heidän rakkaan jumalat vuorovaikutuksessa kuolevaisia, niiden korkea suhteessa kaiken, elää, ja mystinen rakenteita, jotka vierailee tuhansia turisteja joka kuukausi. Intia on myös hyvin suosittu, koska ruoka, mausteet, kankaat, ja muita aarteita löytyy sen kaduilla. Nämä ovat syitä, miksi Intia on yksi halutuimmista out loma paikoissa koko maailmassa.

Intia lentomatka on suuri, vain niin tiedät. Ne tarjoavat hämmästyttävä palveluja ja hinnat niiden lentoyhtiöiden. Kingfisher ja Kingfisher Red ovat joitakin parhaista lentoyhtiöiden perustuu Intiassa. Isä yritys Kingfisher on United Breweries Group. Koska Kingfisher Airlines on 50% take Kingfisher Red, se tarkoittaa Kingfisher Airlines on emoyhtiö Kingfisher Red. Pääkonttori Kingfisher Airlines löytyvät Vile Parle (East), Mumbai. Vaikka Kingfisher Red on päätoimipaikka sijaitsee Mumbaissa, Intiassa.

Kingfisher Airlines on 5 tähden lentoyhtiön mukaan riippumattoman tutkimuksen konsulttiyritys. Se on myös suurin markkinaosuus kaikista Intiassa. Tämä johtuu siitä, että toukokuussa 2009 se on tehnyt yli miljoona matkustajaa. Päivittäin lentojen Kingfisher Airlines voi olla jopa 375 lennot 71 kohteisiin. Verrattuna Kingfisher lentoyhtiöt, Kingfisher Red on edullinen tuotemerkki lentoyhtiön. In-lennon käsittelyssä Kingfisher Red on myös rajattu omia Cine Blitz. Tämä on lehti painetaan vain Kingfisher Red.

Kingfisher Red on aiemmin tunnettu nimellä Deccan. Ennen Deccan sitä kutsutaan myös Air Decan. Muut halpalentoyhtiö kilpailijoiden Kingfisher Red on olemassa SpiceJet, GoAir, Jet Lite ja IndiGo.

On merkittäviä eroja näiden kahden lentoyhtiön, vaikka ne molemmat ovat Intiasta ja Kingfisher Airlines on osuus Kingfisher Red. Kotimaan lennot näiden kahden lentoyhtiöiden ovat hyvin erilaisia, Kingfisher Airlines ovat paljon parempia kuin Kingfisher Red 48 tuuman istuinvälin. Palvelut ovat myös erilaiset; sinulle tarjoillaan kanssa pullotettua vettä Kingfisher Red taas Kingfisher Airlines, sinulle tarjoillaan kanssa pullotettu limonadi.

Tilat Kingfisher Airlines on myös helpompi verrata Kingfisher Red. Kingfisher on streaming silityspalvelut, kannettava tietokone ja matkapuhelin latureita jokaisen istuimen, BOSE kohinan, ja 16 live tv-kanavaa. Kaikki nämä teknisiä välineitä ei löydy Kingfisher Red.

Kingfisher Red on promo vaikka jossa matkustajat voivat ansaita etupisteitä varata lipun Kingfisher Red. Näitä etupisteitä kutsutaan kuningas Miles. Voit käyttää tätä promo kautta kuningas Club kanta. Kingfisher Airlines, suorita tämä ohjelma, mutta voit 't löytää millään muulla Kingfisher lentoyhtiöt vain Kingfisher Red.YHTEENVETO:

1.

Kingfisher on 5 tähden lentoyhtiö kun Kingfisher Red on halpalentoyhtiö.
2.

Kingfisher on paremmat palvelut kuin Kingfisher Red.
3.

Kingfisher on hämmästyttävä teknisiä välineitä, jotka voidaan 't löytyy Kingfisher Red.
4.

Kingfisher Red on kuningas Miles että ei tarjota missään muussa Kingfisher Airlines.
5.