Ero VISA Allekirjoitus ja PlatinumVISA Allekirjoitus vs Platinum

Kun luottokortti varma on paljon helpommin sanottu kuin todellisuudessa, jossa on yksi. Hyvä asia luottokortteja on, että nämä kortit ovat niin hyödyllisiä, että ne näyttävät avata koko maailma sinulle. Kaikki luottokortit antaa sinulle isompi ostovoima vaikka todella don 't on rahaa ostaa tiettyä tavaraa tai palvelua ostohetkellä. Mitä tulee VISA on kaksi luottokorttia, jotka näyttävät enemmän tai vähemmän sama, mutta ei kokonaan.

VISA allekirjoitus kortilla kortinhaltijan Jostakin etuja, jotka näyttävät olevan hyvin arvokkaita, mutta todellisuudessa useimmissa voitti 't välitä lainkaan. Heidän virallisilla verkkosivuilla todella kertoo kaiken. VISA Allekirjoitus on portieeripalvelu kuin antaisi sinulle käden oman ravintolavaraukset ja varaukset. Tämä palvelu on yksi käyttänyt. 24/7 Concierge voi auttaa sinua irti seikkailunsa ja päivittäisessä suunnittelussa. Vaikka pyytävät apua löytää päiväkodin rakkaimman koiran voidaan käsitellä tämän hämmästyttävän palvelua.

Vaikka 's mitään takeita, tämä kortti voi myös antaa sinulle lippuja kehuttuun osoittaa, että jo todennäköisesti loppuunmyyty. Lisäksi kortinhaltija nauttii erityistä tarjouksia matka, yksinomainen entrées osaksi suosittu viihteen otteeseen alennuksia erityinen hienoista ruokaa pysäyttää ja ylellisyyttä katsella kuumin urheilu tänään.

On olemassa monia muita etuja, että joku voisi saada, kun hän on VISA allekirjoitus kortin käsillä. Vaikka nämä edut vaihtelevat maittain, enemmän tai vähemmän ne tarjoavat samoja suuria alennuksia ja yksinomainen kohtelee joitakin käyttänyt etuisuuksia tänään.

Kaksinkertainen -reunuksinen miekka, VISA allekirjoitus 's piirre ei luottorajan raportointi voi olla joko ärsyttäviä tai täyttää. Jos satut käyttää suuri osa saldo säännöllisesti niin tämä voi olla hyvä sinulle. Koska olet täysin maksaa laskut säännöllisesti, niin saatat päätyä menettää loppua. ei raportointi rajan luo vaikutelman, että yleinen käyttö korttisi on suurempi. VISA Allekirjoitus kortit ovat myös ajatus on annettava enemmän kortilla rajoissa, mutta se ei sisällä yli rajan maksuja toisin kuin Visa Platinum.Mitä tulee VISA Platinum, palvelu nauttinut tämän kortin hoitaa VPCC tai VISA Platinum Asiakaskeskus. Tämä koostuu monia ammattilaisia, jotka ovat käytettävissä vastaamaan ilmaispuhelut ympäri vuorokauden. Kuitenkin niillä on myös samanlainen online-concierge kuten VISA allekirjoitus kortin ja saman uskomattomia etuja ja alennuksia kortinhaltijoille.

Vaikka molemmat kortit ovat portieeripalvelu, ne silti eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. VISA Platinum raportoi korttisi 's luottoraja kun VISA allekirjoitus doesnt' t