Ero Airways Konnect ja JetLiteAirways Konnect vs JetLite

Konnect ja JetLite ovat halpalentoyhtiöt Jet hengitysteihin.

JetLite oli ensimmäinen, joka on kehitetty halpalentoyhtiö. Jet Airways keksi JetLite jälkeen tuntui että tällaisia ​​edullisia hengitysteihin. Askeleena kohti edullisia lentävät, Jet Airways otti omaisuuden Air Sahara ja muodostivat JetLite. Suihkun Airways halusivat muuttaa joitakin ilma-aluksia edullisia toimintaan, mutta se ei toteudu koska joitakin oikeudellisten hässäkkää. Ja juuri tässä tilanteessa, että jet Airways päätti Konnect.

Kun tarkastellaan logo kahden hengitysteihin, Konnect käyttää samaa kuvastoa kuin Jet Airways. Toisaalta, JetLite mukana hieman muutettu logo. JetLite miehistö on eri univormut, kun taas Konnect ylläpitää samaa yhtenäistä sen miehistö kuin Jet Airways miehistö.

Sisätilojen JetLite on aivan erilainen kuin Jet Airways. Konnect on sama sisätilojen kuin JetLite. Toisin Jeltlite, Airways Konnect ylläpitää korkeita samankaltaisuuksia sen vanhemman hengitysteihin. Samankaltaisuus että Konnect on Jet Airways on aiheuttanut paljon sekaannusta matkustajille. On ollut tapauksia, kun matkustajat ostanut Konnect lippuja, kun he todella halusivat ostaa Jet Airways lippu. Tämän jälkeen he toteavat, että he eivät saa palveluista, joita he odottavat Jet Airways.Vuonna JetLite, ruoka tarjoillaan lisämaksua. Toisaalta, ruoka sisältyy matkakuluihin matkustettaessa Konnect. JetLite mukana alentunut etuja verrattuna Airways Konnect.

Myös kustannukset Airwaysin Konnect liput ovat kalliita verrattuna kustannuksiin JetLite lippuja.

Yhteenveto

1. JetLite oli ensimmäinen, joka on kehitetty halpalentoyhtiö.
2. Tarkasteltaessa logo kahden hengitysteihin, Konnect käyttää samaa kuvastoa kuin Jet Airways. Toisaalta, JetLite mukana hieman muutettu logo.
3. JetLite miehistö on erilaiset univormut taas Konnect ylläpitää samaa yhtenäistä sen miehistö kuin Jet Airways miehistö.
4. Toisin Jeltlite, Airways Konnect ylläpitää korkeita samankaltaisuuksia sen vanhemman hengitysteihin.
5. JetLite, ruoka tarjoillaan lisämaksua. Toisaalta, ruoka sisältyy matkakuluihin matkustettaessa Konnect.