Ero Abu Dhabissa ja DubaissaAbu Dhabi vs Dubai

Yksi suurimmista eroista Abu Dhabissa ja Dubaissa on Dubai on onnistuneesti markkinoidaan itse, verrattuna Abu Dhabi, ja siksi olemme kuulleet niin vähän Abu Dhabi verrattuna Dubai. Dubai on vakiintunut kannalta ulkomaisten investointien etuja ja kiinteistömarkkinoilla, mutta Abu Dhabi on tulossa valitus kuin Dubai kannalta pitkän aikavälin investointisuunnitelmia. Asiantuntijat ennustavat, että Abu Dhabi kiinteistöjen hinnat ovat kasvaa ja laajenee. Dubai 's kiinteistömarkkinat, verrattuna Abu Dhabi, on yli hinnoiteltuja, kun taas Abu Dhabi katsotaan olevan merkittäviä kasvun varaa, ja on kilpailukykyisesti kalliimpaa kuin Lontoossa kiinteistöjen. Abu Dhabi on tiukempi oikeusjärjestelmä verrattuna Dubai .

Dubai on tunnettu juhlat ja yöelämää, kun taas Abu Dhabi yöt ovat hiljaisempia ja rauhallisempi. Abu Dhabi on kauniita puistoja, leveämpi teiden korkeat rakennukset, ja puiden reunustamat kadut, kun taas Dubai on ostoskeskuksissa, mahtava myöhäisillan hauskaa, ja on erittäin äänekäs. Molemmat kaupungit ovat ruuhkaa liikenne tuntia ja liikenneruuhkia, ja yhä useammat onnettomuuksia tapahtuu Dubain teillä.

Lämpötilat sekä kaupungeissa on lähes sama, ja ne ovat vain kahden tunnin päässä toisistaan. Abu Dhabi on perinteinen, kun taas Dubai on Länsi kosketus, ja se on kosmopoliittinen tila UAE. Turistit mieluummin Dubaissa loma-ja vapaa-ajan, kun taas Abu Dhabi on edullinen asumiseen. Dubai on paljon vilkkaampi kuin Abu Dhabi, ja väestö on pienempi kuin Dubai. Jos vertaamme ruoka kulut, Abu Dhabi jälleen voittaa Dubai, koska voit syödä samaa ruokaa paljon halvempaa korko Abu Dhabissa. Jos haluat muun matkustaa kaupunkien välillä, ohjaamo on ensimmäinen valinta matkailijoille. On helppo saada ohjaamon Abu Dhabi Dubai, mutta melko vaikea löytää ohjaamon ja palata Abu Dhabi alkaen Dubai.

Abu Dhabi on yli kahdeksankymmentä prosenttia maan UAE, ja pidetään rikkaampi kuin Dubai. Se on pieni, mutta on enemmän poliittinen merkitys kuin Dubai, koska se on pääoman Arabiemiirikuntien. Abu Dhabi on runsaasti öljyä, ja sen nettotulos tasot ovat korkeampia, ja edelleen kasvussa verrattuna Dubai.

Yhteenveto:1. Abu Dhabi on pääoman Arabiemiirikuntien, ja on enemmän poliittista merkitystä.

2. Dubai on varattu ja yli täynnä, korkeammat elinkustannukset kuin Abu Dhabi.

3. Dubai on liiketoiminnan keskus monien kansallisten ja kansainvälisten yritysten.

4. Abu Dhabi on rikkaampi, ja sen nettotulos tason kasvu on suurempi kuin Dubai 's.